Philips

Philips Hue Tap Strömbrytare

Artikelnummer: 8718696498026
Utgått ur sortimentet

Du kan fästa var du vill eller bära den med dig, beroende på vad som är smidigast för dig. Du behöver inga sladdar, ström eller batterier. 

Hue-kontrollen
Med Philips Hue-systemet för personlig trådlös belysning kan du styra lamporna trådlöst från alla delar av hemmet.

Installation
Du kan använda det medföljande väggfästet utefter dina önskemål. Klicka på och av det från väggen som du önskar. Enkelt fästa Hue-kontrollen på en yta med hjälp av den medföljande starka dubbelhäftande tejpen.

Energi inhämtande kontroll
Hue-kontrollen drivs med rörelseenergi och styrs av din beröring. Det innebär att det varken krävs batterier, sladdar eller anslutning till elnätet. Lätt att komma igång genom att tilldela effekter till de fyra knapparna via Hue-appen, de valda som finns är: en för din favoriteffekt, en för en belysningskombination och en som släcker alla eller vissa lampor.

Ekosystemet
Genom Hue-bryggan kan du installera 50 ljuskällor eller armaturer och 25 kontroller till Philips hue-bryggan. Som sedan styrs genom Philips Hue-appen som finns för iOS och smarta android-enheter.

ZigBee
Philips Hue är baserad på ZigBee. ZigBee är en standard för trådlös styrning och övervakning av utrustning i hemmet med låg strömförbrukning. Nya uppdateringar och förbättringar sker trådlöst och smidigt direkt till Hue-produkten av programvaran.

Skriv en recension