Fibaro RGBW controller
Fibaro RGBW controller
559:-
Fibaro

Fibaro RGBW controller

Artikelnummer: FGRGB-101
Leveranstid: Levereras inom 48-72h
Eftersom vår leverantör har 100st i sitt lager så kan vi skicka direkt från dem. Beställning skickas så snabbt som möjligt!

Leverantörs lager: 100st
559:-
Inkl moms

Antal

Marknadens smidigaste 12/24V LED dimmer? Med ett minimalt format och en klanderfri dimning har Fibaro RGBW Controller ett flertal olika användningsområden. Förutom att arbeta som en PWM-dimmer kan man även använda de fyra kanalerna med en RGBW-LEDlist och skapa fantastisk... läs mer
Mängdrabatt Styckpris inkl.moms Du sparar
3 st eller flera 531:- 84:-
6 st eller flera 525:- 204:-
10 st eller flera 514:- 450:-


ZNet Lite

Enheten fungerar helt och hållet


RaZberry

Obekräftat


Vera

Enheten fungerar helt och hållet


Home Center

Enheten fungerar helt och hållet i HC2 och HCL


Homey

Enheten fungerar helt och hållet


Nexa

Obekräftat


Zipabox

Enheten fungerar helt och hållet

Marknadens smidigaste 12/24V LED dimmer?

Med ett minimalt format och en klanderfri dimning har Fibaro RGBW Controller ett flertal olika användningsområden. Förutom att arbeta som en PWM-dimmer kan man även använda de fyra kanalerna med en RGBW-LEDlist och skapa fantastiska färgkombinationer. Tillsammans med  Fibaro Home Center 2 alt. Fibaro Home Center lite och dess mobilapplikation går det att ställa färgerna via en ”färgpalett”!

Fantasin sätter gränserna

Släpp loss din fantasi, skapa belysningseffekter som matchar väderförhållanden, ditt humör eller ett speciellt tillfälle. 3 miljoner färger, väntar på dina idéer!

Fibaro RGBW Controller är en avancerad trådlös 4-färgs LED-controller. Förutom traditionella RGB-kanaler, stöds även den vita ljuskanalen, vilket gör det möjligt att lägga till pastellfärger till färgschemat. Dessutom kan enheten även läsa av upp till fyra analoga sensorer.

Tillsammans med Fibaro Home Center Lite  alt. Fibaro Home Center 2 kan du styra denna produkt via vår snygga och lättförstådda applikation vart i världen du än befinner dig.

Läs mer om produkten på tillverkarens hemsida

Skriv en recension