Aeotec

Home energy Meter Gen5 - Three clamps 60A

Home Energy Meter Gen 5 är en kostnadseffektiv energimätare för hela ditt hem. Den rapporterar effekt och kWh användning till controllers så som t.ex. Fibaro Home Center 2 / Lite osv. Den här energimätaren är enkel att montera och strömförsörjs av vanlig AC ström. ... läs mer
Artikelnummer: ZW095-3P4-60A
Lagersaldo: 1st - Passa på
749 kr
Ord. pris 1 190 kr


ZNet Lite

Enheten fungerar inte alls
Se produkt


RaZberry

Obekräftat
Se produkt


Vera

Enheten fungerar inte helt och hållet
Se produkt


Home Center

Enheten fungerar inte alls
Se produkt


Homey

Obekräftat
Se produkt


Nexa

Enheten fungerar inte alls
Se produkt


Zipabox

Enheten fungerar helt och hållet
Se produkt

Home Energy Meter Gen 5 är en kostnadseffektiv energimätare för hela ditt hem. Den rapporterar effekt och kWh användning till controllers så som t.ex. Fibaro Home Center 2 / Lite osv.

Den här energimätaren är enkel att montera och strömförsörjs av vanlig AC ström. Montera denna mätare i ditt elskåp för att ha koll på hela husets strömförbrukning.

Denna version har 3 klämmor och klarar av en spänning på max 60A.

Skriv en recension

Vad är Z-Wave Plus?

Z-Wave Plus™ är en certifiering som är utvecklad för att hjälpa användare att identifiera produkter som använder den "nya generationen" även känd som "500 serien" av Z-Wave hårdvara. Z-Wave Plus™ erbjuder en drös med olika extra funktioner och möjligheter som förbättrar ditt användande och gör att installationen av Z-Wave enheter blir enklare.

Z-Wave har varit ledande på marknaden inom driftskompatibla smarta enheter för hemmet sedan 2004. Med introduktionen av Next-Gen (Z-Wave 500 serien) hårdvaran så såg Z-Wave nya möjligheter, inkluderat med längre räckvidd, längre batteritid, Over The Air uppgradering (OTA), fler RF kanaler och mycket mer. Allt detta och dom är bakåtkompatibla med existerande Z-Wave enheter.

För konsumenter, husägare, integratörer och tjänsteleverantörer så blev denna uppgradering väldigt fördelsfull i termerna av mycket enklare installation, rikare enhetsprofiler, förbättrad självläkning och längre batteritid.

Egenskaper:

  • 50% Längre batteritid
  • 67% Längre räckvidd
  • 250% Mer bandbredd
  • 3 F kanaler för förbättrad störningsskydd och högre bandbredd
  • Ny Plug-n-Play nätverks-bred inkluderingsprocess
  • Förbättrad självläkning och feltolerans med Explorer Frame funktion
  • Standardiserad metod för Over the Air firmware uppdateringar (OTA)
  • Förbättrad information för produkt certifierings databasen

För att vara säker på vad som är Z-Wave Plus certifierat så notera denna bild över produktbilderna på vår hemsida (Z-Wave Plus)