Aeotec

Home energy Meter Gen5 - One clamp 60A

Artikelnummer: ZW095-1P-60A
Leveranstid: Obekräftat
Home Energy Meter Gen 5 är en kostnadseffektiv energimätare för hela ditt hem. Den rapporterar effekt och kWh användning till controllers så som t.ex. Fibaro Home Center 2 / Lite osv. Den här energimätaren är enkel att montera och strömförsörjs av vanlig AC ström. ... läs mer
949 kr

Home Energy Meter Gen 5 är en kostnadseffektiv energimätare för hela ditt hem. Den rapporterar effekt och kWh användning till controllers så som t.ex. Fibaro Home Center 2 / Lite osv.

Den här energimätaren är enkel att montera och strömförsörjs av vanlig AC ström. Montera denna mätare i ditt elskåp för att ha koll på hela husets strömförbrukning.

Denna version klarar av en spänning på max 60A.

Skriv en recension

Vad är Z-Wave Plus?

Z-Wave Plus™ är en certifiering som är utvecklad för att hjälpa användare att identifiera produkter som använder den "nya generationen" även känd som "500 serien" av Z-Wave hårdvara. Z-Wave Plus™ erbjuder en drös med olika extra funktioner och möjligheter som förbättrar ditt användande och gör att installationen av Z-Wave enheter blir enklare.

Z-Wave har varit ledande på marknaden inom driftskompatibla smarta enheter för hemmet sedan 2004. Med introduktionen av Next-Gen (Z-Wave 500 serien) hårdvaran så såg Z-Wave nya möjligheter, inkluderat med längre räckvidd, längre batteritid, Over The Air uppgradering (OTA), fler RF kanaler och mycket mer. Allt detta och dom är bakåtkompatibla med existerande Z-Wave enheter.

För konsumenter, husägare, integratörer och tjänsteleverantörer så blev denna uppgradering väldigt fördelsfull i termerna av mycket enklare installation, rikare enhetsprofiler, förbättrad självläkning och längre batteritid.

Egenskaper:

  • 50% Längre batteritid
  • 67% Längre räckvidd
  • 250% Mer bandbredd
  • 3 F kanaler för förbättrad störningsskydd och högre bandbredd
  • Ny Plug-n-Play nätverks-bred inkluderingsprocess
  • Förbättrad självläkning och feltolerans med Explorer Frame funktion
  • Standardiserad metod för Over the Air firmware uppdateringar (OTA)
  • Förbättrad information för produkt certifierings databasen

För att vara säker på vad som är Z-Wave Plus certifierat så notera denna bild över produktbilderna på vår hemsida (Z-Wave Plus)