Lagervaror som beställs innan kl 16:30 på vardagar skickas samma dag.

Välj alltid Posten MyPack eller DPD Företagspaket 1600 för snabbast möjliga leverans. För leverans med DHL kan vi ej garantera utleverans samma dag vid beställning innan 16:30. Då gäller istället stopptid 14:00.

Samlad/delleverans

Om du beställer fler än 1st artikel och allt/någon vara inte finns i lager vid beställningstillfället presenteras du med två alternativ i kassan

  • Samlad leverans (förvalt)
    Vi inväntar alla varor innan vi skickar till dig. Dröjer leveransen mer än 3 arbetsdagar så återkommer vi till dig med ett leveransdatum för din order.
     
  • Delleverans
    Din order dellevereras så fort tillgängliga produkter finns tillgängliga. Delleveranser är kostnadsfria för Varubrev och Mypack. För DPD företagspaket och DHL paket debiteras frakt enligt order, för varje enskild leverans.

Nedan finner du lite mer information om leveranstider med olika betalningsmetoder.

Kortbetalning / Direktbetalning / Swish - normalt 1 dag

Betalar du med kort skickas din beställning med posten direkt och leveranstiden är vid normala förhållanden 1 dag (vid beställning före 16:00). Ibland kommer leveransen direkt till din brevlåda, men i de fall paketet var för stort för att passa i brevlådan eller brevinkastet kommer en avi (ange mobilnummer för att få ett SMS) och du får hämta ut det på ditt utlämningsställe. Välj Posten MyPack eller DPD Företagspaket 1600 för snabbast leverans.

Faktura (privat och företag) - normalt 1 dag

Leveranstid som kortbetalning/direktbetalning. Faktura erbjuds till både privatkunder och företagskunder. Välj Posten MyPack eller DPD Företagspaket 1600 för snabbast leverans.

Postförskott - 1-2 dagar

När du beställer och väljer att betala med postförskott är leveranstiden vid normala förhållanden 1-2 dagar. Detta är på grund av att posten skickar ut en utlämningsavi till din brevlåda när din leverans har kommit till utlämningsstället. Ofta kan du korta ner en dag om du behöver din produkt snabbt, genom att skriva ut ditt kolli-nr som bifogades när beställningen skickades från oss (då behöver du troligtvis inte vänta på din avi, och istället hämta ut postförskottet genom att ange ditt kolli-nr). Dessutom finns möjlighet till sms-avisering.

Förskottsinbetalning - 1-2 dagar

Vi skickar så fort bankgirot har registrerat betalningen. Det är detta som kan ta lite tid. Välj Posten MyPack eller DPD Företagspaket 1600 för snabbast leverans. Om betalningen registreras innan kl 09 på morgonen, då ser vi oftast transaktionen på eftermiddagen. Annars syns den nästa vardag.

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.