WINSTAR

Winstar Högpresterande WiFi AP/Repeater/WISP PoE Dual-Band

Winstar Högpresterande WiFi Repeater, utomhus, PoE, 500m, Dual-Band, vit Perfekt för dig som vill ta emot ett wifi-nätverk och återsända det trådlöst eller nå via kabel. Lämpliga användningsområden - I båten (enheten är helt vädersäkrad och monteras lämpliga... läs mer
Artikelnummer: WS-WN570HA1
Lagersaldo: 15st
Redo för omgående leverans.

695 kr
Ord. pris 790 kr
Kampanjpriset utgår om
1 dagar, 15 timmar och 24 minuter dagar eller så långt lagret räcker.

Winstar Högpresterande WiFi Repeater, utomhus, PoE, 500m, Dual-Band, vit

Perfekt för dig som vill ta emot ett wifi-nätverk och återsända det trådlöst eller nå via kabel. Lämpliga användningsområden

- I båten (enheten är helt vädersäkrad och monteras lämpligast högt i mast eller spridare)
- I utrymmen där du vill få bättre WiFi-täckning alternativt nå ett annat nätverk med trådbunden enhet

Strömmatas via nätverkskabeln och stödjer både 2,4 och 5ghz wifi nätverk.

AC600 AP/Router är utformad för huvudsakligen att tillhandahålla gratis WiFi-tjänster i större områden som fabriker, lokaler, resturanger eller liknande. AP/Routern kan förstärka en befintlig 2,4 GHz eller 5 GHz trådlös signal så den täcker ett större område där routern eller åtkomstpunkten inte når.

AC600 stöder dual-band överföringshastigheter på upp till 800Mbps. Den har 2x avtagbara höpresterande antenner som ger ännu bättre överföringshastigheter och stabilitet genom att automatiskt undvika kanalkonflikter. AC600 kan också anslutas till routern och drivas med nätverkskabel och PoE.

  • Vädersäkert skal
  • Passivt PoE-stöd
  • IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
  • 2x7dBi rundstrålande antenner
  • Dual-Band hastigheter upp till 800 Mbps
  • Upp till 500 meter räckvidd utomhus och 150 meter inomhus

Mått(BxDxH): 50 x 50 x 180 mm

Skriv ut produktsidan

Skriv en recension

Förklaring av frekvensband

När du ska välja antenn, var uppmärksam på vilka frekvensband som antennen har stöd för. Beroende på vilken operatör och vart antennen kommer användas varierar frekvensbanden. Större städer använder sig av 2600MHz medan mindre orter använder sig av 800/900MHz med lite stödband emellan så som 1800/2100MHz.

Ett högre frekvensband ger en högre hastighet men har även kortare räckvidd. Detsamma gäller antennen, har du en basstation som sänder på 2600MHz så blir din antenn, antennkabel och placeringen av antennen viktigare än på ett lägre frekvensband. Förklaring av signalförlust går vi igenom snart. Högre frekvensband betyder även kortare räckvidd från basstation.

450MHz (täckningsband) även känt som Net1-bandet är det frekvensbandet som täcker mest yta i Sverige. Därför är Net1 kända för att kunna ha mottagning där andra operatörer inte har en chans, men med låg ned- och uppladdningshastigheter. Anledningen till varför detta band kallas för Net1 är pga. att företaget Net1 har ensamrätt på detta frekvensband.

800MHz (täckningsband) används av alla vanliga operatörer om man bortser från Net1. Det låga frekvensbandet gör så att 800MHz täcker mycket yta. Därför används bandet utanför storstäder eller mindre orter. 800MHz är det mest använda frekvensbandet runt om i Europa.

900MHz (täckningsband) är det bandet som Tele2 och Telenor inledningsvis använde som täckningsband. 900MHz är ett mer ovanligt LTE-band och i början orsakade bandet lite problem när klienterna (mobiltelefoner m.m.) inte kunde ansluta mot 900MHz. Idag så har mobiltillverkarna anpassat mobilerna för att kunna kommunicera på 900MHz.

1800MHz (kapacitetband) är det senaste frekvensbandet som lanserats. Alla operatörer använder idag detta band i storstadskärnor (bortsett från Net1).

2600MHz (kapacitetband) är ett väldigt välanvänt frekvensband runtom hela Europa. 2600MHz är det högsta frekvensbandet som används för LTE, detta innebär att bandet även har kortast räckvidd jämfört med 800/900MHz. På grund av den höga kapaciteten så används bandet i storstadsmiljöer där det krävs många basstationer för att täcka så mycket yta som möjligt och ha så hög kapacitet som möjligt.

Frekvensplan 4G

Frekvensband Net1 Tele2 Telia Telenor Tre
450MHz (Band 31)
800MHz (Band 20)
900MHz (Band 8)
1800MHz (Band 3)
2600MHz (Band 38)