Conel

B+B SmartStart 4G LTE Router WiFi

Advantech B+B SmartStart LTE 4G-router med stöd för dubbla SIM-kort är det perfekta sättet att ansluta RS-232, Ethernet-enheter och trådlösa WiFi-klienter till ett mobilnät. Industriell M2M och IoT-applikationer så som betalstationer, automater, digitala informationsplatt... läs mer
Artikelnummer: SL30410110
Utgått ur sortimentet

Advantech B+B SmartStart LTE 4G-router med stöd för dubbla SIM-kort är det perfekta sättet att ansluta RS-232, Ethernet-enheter och trådlösa WiFi-klienter till ett mobilnät. Industriell M2M och IoT-applikationer så som betalstationer, automater, digitala informationsplattformar, terminaler tillsammans med mätare, UPS-system, PLC och mycket mer.
Med en processorn som är tillräckligt kraftfull för att hantera hela skalan av funktioner med LTE-kommunikation, inklusive videoströmmar. Det interna minnet ger gott om lagringsutrymme för anpassade skript, program och ett brett utbud av protokoll.
Utöver Ethernet, RS-232-port och WiFi har SmartStart inbyggd digital I/O-anslutning. I allmänhet ger konkurrerande routrar i samma prisklass endast Ethernet eller RS-232. SmartStart erbjuder alla tre.
Advantech B+B SmartStart ger minimal strömförbrukning i kombination med LTE-prestanda och är optimerad för sol- och batteridrivna installationer. ”Low Power”-läget förlänger batteriets livslängd genom att sänka strömförbrukningen till 40 mW och kan aktiveras av timer, låg-spänningsdetektion eller I/O. SmartStart har stöd för IPv6.
##Business 4G##

Skriv en recension