Cradlepoint

Cradlepoint COR IBR1100LP3-EU LTE 4G-router rugged

Cradlepoint COR1100-serien är en prisvärd och mycket välutrustad kompakt router avsedd för kritiska M2M- och fordonsapplikationer som kräver 24x7 anslutning. IBR1100LP3 har WiFi (till skillnad från systermodellen IBR1150LP3). Inbyggt 4G Routern har inbyggd 4G som antingen... läs mer
Artikelnummer: IBR1100LP3-EU
Utgått ur sortimentet

Cradlepoint COR1100-serien är en prisvärd och mycket välutrustad kompakt router avsedd för kritiska M2M- och fordonsapplikationer som kräver 24x7 anslutning. IBR1100LP3 har WiFi (till skillnad från systermodellen IBR1150LP3).
Inbyggt 4G
Routern har inbyggd 4G som antingen kan fungera som primär internetlänk eller som sekundär länk vid driftstörning i ordinarie internetlänken. Upp till 100 Mbit/s downlink och upp till 50 Mbit/s uplink. Naturligtvis med fallback till 3G och 2G för maximal täckning/driftsäkerhet.
Dubbla SIM-kort
Dubbla SIM-kort för maximal driftsäkerhet och möjliheter att byta operatör om en operatör inte har täckning eller om datamängden tar slut på ett abonnemang.
3 st Ethernet
Den har 3 st 10/100 Mbit Ethernet-portar som kan konfigureras som LAN, WAN, DMZ eller sekundär LAN. De tre portarna kan ställas separat. För ett fordon såsom t.ex. buss kan man ställa tre separata lokala fysiska nät. Dessutom kan man dela WiFi i två separata nät.
802.1x
Inbyggt stöd för 802.1x för fysisk Ethernet authentication.
Stryktålig och fordonsspecad
COR1100-serien är IP64-klassad, E-mark/ISO 7637-2 för fordon. MIL klassad enligt MIL STD 810G samt SAEJ1455.
Med sin kompakta storlek, eleganta metallhölje, fäste och externa antenner för mobilt bredband och WiFi är COR idealisk för användning i applikationer som bankomater, övervakning, fordon m.m.
DC-matning
9-36 VDC strömmatning för fordonsmontering (DC-kabel ingår). AC powersupply som tillbehör.
Avancerad 802.11ac WiFi med två separata SSID och samtidigt 2,4 och 5 GHz
COR1100-serien har en väldigt avancerad WiFi accesspunkt som kan hantera två separata SSID (WiFi-nät) med olika QoS, bandbredd och subnät. Detta gör att ni enkelt kan använda WiFi även för affärskritisk trafik. Kritisk WiFi-trafik kan ges högsta prioritet medan vanligt surf har lägre prioritet eller om man vill så kan man bjuda kunderna på gratis WiFi av den kapacitet som blir över.
WLAN-delen går att ställa som vanlig access point för upp till 64+64 (64 på 2,4 GHz och 64 på 5 GHz ) samtidiga användare eller i Client Mode då den ansluter till befintlig access points och använder dessa som internetanslutning.
WiFi-delen stödjer 802.11 b/g/n/ac.
GPS
Inbyggd aktiv GPS för tracking. Kräver extern GPS-antenn.
Övervakningsbar och managerbar via Cradlepoint Cloud tjänst (tillval)
Du kan managera och övervaka massvis av Cradlepoint-routrar via Cradlepoints Cloud-tjänst. Detta gör drift och övervakning även av stora mängder routrar väldigt enkel.
Inbyggd lastbalansering
Routern kan dela upp trafiken på flera länkar. Perfekt om man inte kan ha fiber men behöver bättre bandbredd. Både 4G-modulen och WiFi (som WAN) kan användas tillsammans med vanliga WAN-porten/portarna för att maximera bandbredden.
Inbyggd VPN för upp till 5 tunnlar
COR1100 ger också säker och tillförlitlig VPN-funktionalitet, så att användarna kan skapa, hantera och avsluta upp till 5 samtidiga IPSec tunnlar. Det möjliggör säker tillgång till företagets nätverk för affärssystem och ger ett säkert sätt att överföra känslig information till och från en avlägsen plats.
Quality of service
Inbyggt lättanvänt stöd för att anpassa hastighet och Quality of Service på olika LAN/WiFI genom att dra en virtuell spak. Stödjer även 802.1Q VLAN för kunder med kritisk trafik.
Avancerad brandvägg och router
COR1100 har en SPI-brandvägg med möjligheter till olika filtreringar inkl. IP-adresser, typ av trafik och även URL:er. Routern stödjer även routingprotokoll såsom BGP, OSPF och RIP (tillval).

Skriv ut produktsidan

Skriv en recension