MobilePartners

Täckningsförstärkare - Mobil - Repeaterpaket för 3G

Repeater paket för 3G mottagning Har du problem med dålig täckning innomhus? Det finns få saker så irriterande som att behöva stå på en viss punkt vid fönstret för att kunna tala i mobilen. Många har valt att säga upp sitt hemtelefoniabbonemang och bara använda mo... läs mer
Artikelnummer: TFMOB
Leveranstid: 2-3 Dagar
9 335 kr

Repeater paket för 3G mottagning

Har du problem med dålig täckning innomhus? Det finns få saker så irriterande som att behöva stå på en viss punkt vid fönstret för att kunna tala i mobilen. Många har valt att säga upp sitt hemtelefoniabbonemang och bara använda mobilen, men det fungerar ju inte om man inte har täckning! Även om du har en ny 4G mobil, så använder du 3G nätet när du ringer samtal.

Här har vi produkterna som kommer göra din bostad mobil-vänlig igen. Repeatern som ingår fungerar så att den, med tillhörande antenner, förstärker mobilsignalen på det mobilnät du väljer. Dvs att du väljer vilken operatörs nät du vil ska fungera hemma. Notera att vissa operatörer har gått samman och byggt gemensamma nät, till exempel Telia och Tele2 som använder samma 3G-nät.

Produkterna kommer alla från MobilePartners, ett av våra mycket kompetenta märken, och de fungerar mycket bra ihop med varandra. Detta paket är det vi använder när vi gör installationer hos våra företagskunder, som alltid är förundrade över hur bra täckning de plötsligt får. Klicka på fliken "Paketartiklar" här ovan för att läsa mer om varje produkt.

Notera att de längder på kablarna vi har lagt med i paketet går att ändra på efter dina behov. Hör av dig för offert. Det går att både förlänga eller förkorta, vilket medför en liten prisjustering uppåt eller nedåt. Notera i kommentaren på din beställning vilka ändringar du vill göra, eller ring oss så kan vi hjälpa dig med din order.

Skriv ut produktsidan

Skriv en recension