Coiler

3G Dual Band Repeater PS-2200

Artikelnummer: PS-2200
Utgått ur sortimentet

Ersättare
MobilePartners MP2110A 3G-repeater

PS-2200 - en repeater som håller vad den lovar

Inte nog med att signalen verkligen förstärks, effektiva filter ser till att dina grannar och andra operatörer inte störs. Detta sker genom programmerbara smala filter som ser till att bara just de frekvenser som din operatör använder, förstärks.
Repeatern arbetar på båda de frekvensband som används i Sverige:
UL:1920~1980MHz
DL:2110~2170MHz

Genom att PS-2200 följer Europeiska riktlinjer för godkända enheter behöver du aldrig vara orolig för att inte få tillstånd. Notera dock att tillstånd fortfarande krävs för att använda vilken repeater som helst inom detta område.

PS-2200  är en högeffektiv repeater med Coilers patenterade ICS-teknik. (Isolation  Cancellation  System) för att minimera filtreringsproblem och "rundgång". Dessutom gör ICS det möjligt att köra på inbyggd antenner eller att ansluta extern antenn. Driftsättningen är i princip Plug&Play, dvs att flertalet användare själv kan driftsätta enheten.

Viktigaste funktioner och fördelar

Signalförstärkning
PS-2200 kan med inbyggd antenn höja 3G-nivån med upp till 82 dB. Genom en utnivå (UL/DL) på hela +13/+10dBm går det helt plötsligt att få 3G-täckning i lokaler som tidigare  varit omöjliga.

Plug & Connect
Installationen kan inte vara enklare. Plugga in en PS-2000 och du
får omedelbart bättre 3G täckning.

Integrated LED Display
En värdefull finess är en LED-display som visar nivåer och alarmerar ifall något är fel. Det finns dessutom dioder för mottagningskvalitet som används till att hitta det optimala stället att placera enheten.

Isolation Cancellation System with AGA
Genom en mycket hög isolation på 25 dB ellimineras många problem med interna störningar. Detta gör det möjligt att bibehålla hög förstärkning trots att mottagarantenn och sändarantenn finns i samma hus. Givetvis vinner man ännu mer på att ansluta en yttre mottagarantenn. Det finns för detta extern antenningång. Uppstår det någon form av isolationsproblem mellan sändar och mottagarenhet kommer en AGC (Automatic Gain Controll) att gå in och reducera effekten till optimal nivå.

Täckning i flera rum
Behövs det täckning i flera rum går det via en extern port att ansluta flera rum om så behövs.

Anslutning för utomhusantenn
I de fall RSSI-nivån inomhus är för svag för fullgod funktion, går det att ansluta en extra antenn. Vi rekommenderar generellt alltid att montera en extern antenn utomhus. Antennen kostnad i sammanhanget är så pass liten att avkastningen på funktionen är betydligt större än investeringskostnaden.

Skriv en recension