D-Link

D-Link Fast Ethernet Easy Desktop Switch, 8-port 10/100 Mbps, vit

D-Link Fast Ethernet Easy Desktop Switch med 8 portar 8-Portars Gigabit Easy Desktop Switch ger dig som användare ett riktigt prisvärt alternativ att uppgradera till Gigabit Ethernet eller vid behov utöka med flera portar i din miljö.  Anslut alla enheter med Gigabit h... läs mer
Artikelnummer: GO-SW-8E/E
Utgått ur sortimentet

D-Link Fast Ethernet Easy Desktop Switch med 8 portar

8-Portars Gigabit Easy Desktop Switch ger dig som användare ett riktigt prisvärt alternativ att uppgradera till Gigabit Ethernet eller vid behov utöka med flera portar i din miljö. 

Anslut alla enheter med Gigabit hastighet 
Utöka ditt trådbundna hemnätverket med denna 8-portars Gigabit switchen. Genom att ansluta 8-Port Gigabit Easy Desktop Switch till din router, kan du utöka med upp till sju ytterligare datorer till ditt hemnätverk som då kan anslutas med Gigabit-anslutning. Lägg till enheter som din spelkonsol, skrivare, skrivarserver, nätverksansluten lagring (NAS) eller nätverkskamera med en enkel Ethernet-kabel. 

Kompakt design 
Denna switch passar nästan var som helst på grund av sin kompakta storlek. Portarna är placerade bak för att undvika trassliga kablar på skrivbordet. 

Håll koll på ditt nätverk 
Med en LED-indikator för varje port för att snabbt se länkstatus och aktivitet. Switchen har även stöd för Auto MDI/MDIX Crossover så att varje port kan anslutas direkt till en server, router eller switch med vanliga Ethernet-kablar till ditt nätverk. 

Plug and Play-installation 
Switchen är en plug-and-play-enhet som inte kräver någon konfiguration, så installationen är enkel och problemfri. 

D-Link Green Technology 
Switchen är en del av D-Links enheter som använder sig av D-Link Green Technology, som ger energibesparingar, minskad värmeutveckling, och en längre livslängd utan att offra prestanda eller funktionalitet. 
Dessutom medfäljer en energieffektiv nätadapter (EnergyStar Level V kvalificerad), produkten följer direktivet om minimerad användning av skadliga ämnen (RoHS), och förpackningen är återvinningsbar.

Mått(BxDxH): 141,5x78,5x23,8mm

Skriv en recension