Advantech B+B

B+B SmartWorx LR77 4G LTE Router Full metall

Ny version med en M2M-klassificerad LTE-modul från Gemalto. Anpassad för EMEA-regionen och baserad på chipset från Qualcomm Technologies.B+B SmartWorx LR77 v2 (fd Conel) är en tålig 4G LTE-router av industrimodell. Denna modell är utrustad med två SIM-kort, en Ethernet 10... läs mer
Artikelnummer: LR77v2FGSLset
Leveranstid: Obekräftat
Fri frakt
7 790 kr
Ny version med en M2M-klassificerad LTE-modul från Gemalto. Anpassad för EMEA-regionen och baserad på chipset från Qualcomm Technologies.
B+B SmartWorx LR77 v2 (fd Conel) är en tålig 4G LTE-router av industrimodell.
Denna modell är utrustad med två SIM-kort, en Ethernet 10/100-port, plats för två expansionsmoduler, I/O-port och metallskal. Levereras med antenner och strömadapter.
B+B SmartWorx LR77 v2 ger en driftsäker trådlös mobil internetanslutning för utrustning och enheter via Ethernet eller seriella gränssnitt. LR77 v2 är idealisk för applikationer som överför stora eller små mängder data via det snabba LTE-nätet och når upp till 100 Mbit/s nedladdning och 50 Mbit/s uppladdning.
LR77 v2 är en professionell lösning för trafik- och säkerhetssystem, kameraövervakning, enskilda datorer, LAN-nätverk, automater och andra självbetjäningsterminaler etc.
En annan fördel med LR77 v2 Full är möjligheten att installera en modul. Det gör att man kan ansluta olika applikationer och system via Ethernet 10/100, RS232, RS485, RS422, MBUS eller I/O.
Den fullständiga versionen (Full) av routern är också utrustad med GPS samt möjlighet till ytterligare moduler. Så som WiFi-modul (XC-WiFi), WMBUS modul (XC-WMBUS) eller SDH-modul (XC-SD).
Modulerna beställs separat och installeras vid tillverkning.
Se tillbehör för optioner.
B+B SmartWorx LR77 v2 finns i två versioner. Basic- och Full. Basic har en SIM-kortplats, två RJ45-portar och plats för en expansionsmodul. Full har plats för två SIM-kort, tre RJ45-portar och två expansionsmoduler.

Skriv en recension