Poynting

Poynting Riktantenn 5G LTE 4x4 MIMO 11 dBi ePoynt *** DEMO ***

Denna är endast öppnad och kollad av oss på Loh Electronics AB, teknik- och antenn nördar som vi är så kunde vi inte låta bli att kolla in denna nya antenn.. Allt är komplett och som ny! Poynting introducerar en ny serie, ePoynt. ePoynt-antennerna är designade för... läs mer
Artikelnummer: A-EPNT-0002-V1-01-DEMO
Utgått ur sortimentet

Denna är endast öppnad och kollad av oss på Loh Electronics AB, teknik- och antenn nördar som vi är så kunde vi inte låta bli att kolla in denna nya antenn.. Allt är komplett och som ny!

Poynting introducerar en ny serie, ePoynt.

ePoynt-antennerna är designade för att också husera en router och förvandlar antennhöljet till en Customer Premises Equipment (CPE). Montera bara din egen kompatibla LTE/5G-router (maxstorlek 185 x 145 x 45 mm).

Antennhöljet ePoynt-2 (EPNT-2) använder vår världsberömda teknik för artificiell magnetisk ledare (AMC) från vår XPOL-2-5G-antenn. Den tillhandahåller en korspolariserad bredbandig riktantenn med hög förstärkning från 698-960 MHz till 1710-3800 MHz, vilket gör den idealisk för LTE- och 5G-implementeringar.

EPNT-2 innehåller fyra korspolariserade cellulära antenner, med två enkelriktade element som erbjuder maximal förstärkning på 11 dBi och två rundstrålande element med maximal förstärkning på 5 dBi. Detta gör den idealisk för 4×4 MIMO eller dubbla 2×2 MIMO-routrar.

EPNT-2 inkluderar också två rundstrålande dual-band Wi-Fi-antenner som täcker 2,4 GHz och 5 till 6 GHz Wi-Fi-banden för 2×2 MIMO.

Kombinationen av vår riktade XPOL-2-5G-antenn med en router i världsklass ger exceptionell prestanda och ökad datagenomströmning. Kapslingen är designad för att motstå ogynnsamma förhållanden, vilket gör antennen väderskyddad och vattentät med en IP65-klassning.

Notera att använd router måste ha ett brett arbetstemperatur-område vid placering i svåra miljöer.

Strömmatning av router via PoE är att föredra.

  • Inbyggd 2×2 MIMO dual-band 2,4 GHz och 5 GHz Wi-Fi-antenn
  • Korspolariserade antenner för förbättrad prestanda
  • Väder-, damm- och vandalbeständig kapsling (IP 65)
  • Kombinerad kapsling för router och med högpresterande antenn
  • Ny avancerad metamaterialteknologi
  • Exceptionell prestanda med hög förstärkning över de viktigaste 4G/5G-banden

Skriv en recension