Brodit

Aktiv hållare för fast installation - VeriFone VX 680

Artikelnummer: 532304
Lagersaldo: 2st - Passa på
Aktiv hållare för fast installation Med kulled. Med laddboxen integrerad i hållaren. Med din betalterminal i en aktiv hållare har du alltid ett nyladdat batteri när du lämnar bilen. Den aktiva hållaren är monterad på en kulled och kan vinklas och vridas för att un... läs mer
740 kr
Ord. pris 925 kr

Aktiv hållare för fast installation

Med kulled. Med laddboxen integrerad i hållaren.

Med din betalterminal i en aktiv hållare har du alltid ett nyladdat batteri när du lämnar bilen. Den aktiva hållaren är monterad på en kulled och kan vinklas och vridas för att undvika reflexer i skärmen. Med ciggkontakt, 12/24 Volt. Laddningen ansluts automatiskt när terminalen sätts i hållaren. Kan monteras på ProClip Monteringsplattform.

 

Artikel nr 532304

EAN: 7320285323049

 

 

Artikel nr 532304 passar till:

  • VeriFone VX 680
MONTERINGSANVISNING
 

1.

2.

 

3.

4.

 

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
 
1. Lossa på skruven mitt i hållaren så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan.  
 
2. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera hållaren över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden. Dra först åt skruven hårt, lossa den sedan så att hållaren sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.  
 
3. För att placera enheten i hållaren: Placera enhetens nederdel i hållaren. Pressa enhetens överdel framåt på plats i hållaren. För att ta bort enheten från hållaren: Pressa hållarens överdel framåt. När enheten går fri, lyft den ut ur hållaren.  
 
4. Hållaren färdigmonterad.

Skriv en recension