Brodit

Aktiv hållare för fast installation - VeriFone V400m

Artikelnummer: 712210
Leveranstid: Obekräftat
Aktiv hållare för fast installation För enhet med basstation. Med kulled. Med din betalterminal i en aktiv hållare har du alltid ett nyladdat batteri när du lämnar bilen. Modellanpassad, perfekt passform för enhet med basstation. 12/24 Volt. Hållaren är utrustad... läs mer
925 kr

Aktiv hållare för fast installation

För enhet med basstation. Med kulled.

Med din betalterminal i en aktiv hållare har du alltid ett nyladdat batteri när du lämnar bilen. Modellanpassad, perfekt passform för enhet med basstation. 12/24 Volt.

Hållaren är utrustad med en kulled så du kan enkelt justera vinkeln för att se bra på skärmen. Vinklingsbar 17° och vridbar 360°. Monteringsplatta 42x50 mm med 4 mm AMPS-hål. Tillverkad av svart ABS/Acetal plast. Tillverkad i Sverige.  Monteras på ProClip Monteringsplattform eller Piedestalfäste.

Läs igenom hela anvisningen noga och titta på bilderna innan monteringen påbörjas.  
   
1. Lossa på skruven mitt i hållaren så att du kan ta bort monteringsplattan på baksidan. Placera monteringsplattan på önskad plats. Skruva fast monteringsplattan med de medsända skruvarna. Placera hållaren över monteringsplattan så att skruven passar i hålet i kulleden. Dra först åt skruven sedan så att hållaren sitter stadigt på plats men ändå kan vinklas.  
   
2. Placera basstationen med ena sidan i hållare. Pressa/rotera basstationen framåt in i hållaren. Skjut basstationen nedåt på plats. Anslut laddkabeln till basstationen.  
   
3. Placera enhetens nederdel i hållaren nederdel. Pressa enhetens överdel framåt på plats i hållaren.  
Dra enhetens överdel ut ur hållarens överdel. Lyft enheten bort ur hållaren.  
   
4. Hållaren färdigmonterad.  

Skriv en recension