Elitek

Parkeringssensor Trådlös med LED-display

Trådlös parkeringssensor, slipp kabeldragningarna! Detta system är perfekt för dig som utan krångel vill få backvarnare/parkeringshjälp till bilen. Överföringen mellan parkeringssensorerna och LED-displayen är trådlös, så du slipper dra kablar ända fram till fr... läs mer
Artikelnummer: 03-203
Lagersaldo: 40st
Redo för omgående leverans.


Manual
499 kr

Trådlös parkeringssensor, slipp kabeldragningarna!

Detta system är perfekt för dig som utan krångel vill få backvarnare/parkeringshjälp till bilen. Överföringen mellan parkeringssensorerna och LED-displayen är trådlös, så du slipper dra kablar ända fram till främre kupén. Displayen kan då monteras dolt för att enbart få ljudvarning. Annars visar displayen en avståndsindikering mot förmål bakom bilen. Kan även monteras fram.

Trådlösa räckvidden är tillräckligt lång för att parkeringssensorn ska kunna användas på husbilar eller andra längre fordon. Sensorerna har en noggranhet på +/- 1cm och mäter avstånd från 0cm upp till 2,5m bakom bilen. LED-displayen visar dig grafiskt hur du närmar dig föremål bakom bilen. Det går att använda bara ner till 2 sensorer om man inte önskar montera alla 4.

Verktyg för montering medföljer i form av en hålsåg som du enkelt fäster på en skruvdragare för att göra hål till sensorerna. Det går att lacka sensorerna.

Detaljerad produktinformation
Sensorernas känslighet: 0cm~2.5m
Displayen visar objekt mellan: 40cm~2.5m
Självtest vid start, indikerar direkt om något är fel
Sensorernas noggranhet: +/-1cm
Frekvens: 433MHz
Strömförsörjning: 9.6~15V DC

Skriv ut produktsidan

Skriv en recension