Paket till BMW med canbus
Loh Electronics

Paket till BMW med canbus

Artikelnummer: 03-140-PAK-BMW

Här sätter du ihop ditt paket för att registrera din bil till en A-Traktor. All utrustning som krävs för en installation + tillbehör finns här för att du enkelt ska hitta rätt och inte välja fel till just din bil. Denna variant av regulator ansluts via CAN-BUS sys... läs mer

Börja bygga ditt egna startpaket!

Fler än 100st Hastighetsregulator H-CAN med integrerad APP-sensor

Hastighetsregulator H-CAN med integrerad APP-sensor

Läs mer om artikeln
Vid besiktning så behöver du ett intyg från oss. För att vi ska kunna utfärda detta intyg så måste vi ha registreringsnummer på bilen.

3 990 kr

Vald
Fler än 100st Aluminiumlåda för inbyggnad

Aluminiumlåda för inbyggnad

Läs mer om artikeln

249 kr

Vald
Fler än 100st Monteringslåda för inbyggnad av H-CAN

Monteringslåda för inbyggnad av H-CAN

Läs mer om artikeln

190 kr

Vald
Fler än 100st Vajerplomb till inbyggnadslåda - Mini Cable Lock

Vajerplomb till inbyggnadslåda - Mini Cable Lock

Läs mer om artikeln

75 kr

Vald
86st Kabelsats till gaspedalen BMW F-serie

Kabelsats till gaspedalen BMW F-serie

Läs mer om artikeln

390 kr

Vald
52st Kabelsats till gaspedalen BMW E-serie

Kabelsats till gaspedalen BMW E-serie

Läs mer om artikeln

390 kr

Vald
Fler än 100st Dubbelsäkring - ATO strömtapp från säkringshållare inkl 5A säkring

Dubbelsäkring - ATO strömtapp från säkringshållare inkl 5A säkring

Läs mer om artikeln

79 kr

Vald

Sammanfattning

   Beräknar pris

   Välj fler tillbehör

   Paket konfiguratorn

   På den här artikeln kan du plocka ihop ditt egna paket. Vi har handplockat den utrustningen som vi anser är mest lämplig till just den bilmodellen du ska bygga på.

   Här sätter du ihop ditt paket för att registrera din bil till en A-Traktor.

   All utrustning som krävs för en installation + tillbehör finns här för att du enkelt ska hitta rätt och inte välja fel till just din bil.

   Denna variant av regulator ansluts via CAN-BUS systemet istället för att använda generator för varvtal och induktiv givare för hastighetsavkänning på bilen.

   ---

   Tips till dig

   Kabelsats. Vi har minst en eller flera färdiga kabelsatser för att du ska spara tid när du kopplar nere vid gaspedalkontakten. Kika hur din bils gaspedalkontakt ser ut och välj rätt kabelsats ovan.

   Vajerplomb. Till kabelsatsen så rekommenderar vi en vajerplomb – Grov för att enkelt plombera kabelsatsen så det inte går att rycka ut kontakten och återställa till original. Det är viktigt inför regbes. Vajerplomb – Grov hittar du under ”tillbehör”.

   Helukabel. Har vi inte en färdig kabelsats till din bil/modell så rekommenderar vi att man väljer en 8-ledad Helukabel eller universal kabelsats för att enklare kunna klippa och löda i bilens original kontakt för att H-CAN boxen ska få rätt variabla värden från bilens gaspedal. 8-ledad Helukabel eller universal kabelsats hittar du under fliken ”tillbehör”.

   Monteringslåda är en smaksak. Vi rekommenderar den nya modellanpassade H-CAN lådan som är svart "artnr: 03–154”. Annars är aluminiumlådan plan B för inkapsling av H-CAN. Monteringslåda är mycket viktigt inför regbes.

   12V till H-CAN rekommenderar vi att man använder ”dubbelsäkring” för att kunna ta ström från bilens säkringsbox. Behöver du en mindre dubbelsäkringtapp till din säkringsbox kika under ”tillbehör”.

   Plomberingsslang är också viktigt. Alla installationskablar från H-CANs gröna kontaktplint (från monteringslåda) ner till pedal ska vara inkapslade i stålslang eller hydraulslang. Plastslag är normalt inte godkänt av regbesiktningen. Plombslang och slangkoppling finns under ”tillbehör”. OBS: nya ”svarta” H-CAN lådan behöver inte slangkoppling.

   2-ledad tvinnad CAN-BUS kabel är en rekommenderad CAN-BUS kabel för att H- CAN ska få både varvsignal och hastighetsignal från bilens CAN-BUS nätverk. Signal CAN-Hög & CAN-Låg som H-CAN behöver för att få varv och hastighetsignal finns normalt i OBD-kontakten eller kan återfinnas i en kabelhärva i bilen. 2-ledad tvinnad CAN-BUS kabel finns under ”tillbehör”. Är du osäker på vart CAN-Hög & CAN-Låg finns i din bil, Hör av dig till hos så hjälper vi dig vidare.

   Enkelt att installera, tar mindre tid och har mjukare brytning!

   Skriv en recension