Loh Electronics

DHCAN - Dynamisk hastighetsbegränsare med GPS

Artikelnummer: 09-110
Leveranstid: Beställningsvara
GPS-uppkopplad hastighetsbegränsare till lastbilar, transportbilar eller bilar Begränsa hastigheten i fordonet snabbt, enkelt och säkert med vår trafiksäkra och dynamiska hastighetsbegränsare. DHCAN uppdaterar hastigheten automatiskt uteftervägen och är alltid uppkoppl... läs mer
Fri frakt
12 990 kr

Tillgängliga alternativ

GPS-uppkopplad hastighetsbegränsare till lastbilar, transportbilar eller bilar

Begränsa hastigheten i fordonet snabbt, enkelt och säkert med vår trafiksäkra och dynamiska hastighetsbegränsare. DHCAN uppdaterar hastigheten automatiskt uteftervägen och är alltid uppkopplad via GPS.

Vi levererar en komplett lösning med antenn, router, hastighetsbegränsare och även SIM-kort för uppkoppling. Priset för denna tjänst delas upp i två delar, dels en anförskaffningskostnad för hårdvaran som ska installeras och en fast månadskostnad för att nyttja tjänsten som även inkluderar distans-support. Vi hjälper dig igång till 100%.

Är du orolig för att bilen kan köras alldeles för fort?
Har du ett företag som använder bilar på inhängnad område där det körs för fort?
Vill du känna dig säker på att det aldrig går att åka fortare än tex 120km/h med bilen?
Vill du kunna spara pengar och få en bättre bränsleekonomi?


Då är detta rätt produkt för dig. Vår hastighetsbegränsare är väl beprövad på flertalet olika fordon. Till många bilmodeller kan vi erbjuda färdiga kontaktstycken för en mycket enkel plug and play installation. I det fall extra inkopplingshjälp behövs arbetar vi tillsammans med dig. I regel passar denna produkt på europeiska fordon från -00 och uppåt, amerikanska och asiatiska fordon från -07 och uppåt med vissa undantag. Fråga oss gärna om kompatibilitet till just ditt fordon.

 

Geofence - olika hastigheter i olika områden
Med geofence funktionalitet kan du välja olika hastigheter i olika fördefinerade områden.

Spara pengar och rädda liv
Detta är en produkt som bidrar till att minska genomsnittshastigheten på vägarna och därmed också minska olycksrisken. Hastighetsbegränsaren kan även utrustsas med en mjukvara som på ett naturligt sätt begränsar gaspådraget i alla rörelser med gasen. Detta tar bort ett par procent gaspådrag vilket oftast inte märks vid normal körning, men får oväntat bra resultat i bränsleekonomin. Har du tung högerfot så pareras detta automatiskt i mjukvara. Hastighetsbegränsaren sparar lite pengar varje gång du gasar. 

Farthållare i bilen
Farthållaren i bilen är överordnad gaspedalen. Det går således att åsidosätta hastighetsbegränsningen med farthållaren. Vi kan i vissa fall göra riktade utvecklingssinsatser för att i mjukvara koppla ur farthållaren. Detta ingår ej i produktens pris och offereras separat efter förfrågan.


Provkörning
Du som företag är varmt välkommen till Örebro för att testköra DHCAN i vår Opel Combo 2019. Kontakta oss så kommer vi överens om dag och tid. Kostnad 500:/h där du får en kort förevisning av hur DHCAN fungerar och därefter får möjlighet att ratta själv under en testrunda.
 

Leveranstid
Denna produkt byggs på förfrågan och leveranstid kan variera. Leverans enligt överenskommelse. Normalt 1-2 veckor.
 OBS! Passar ej SENT-gaspedaler som finns på vissa nyare bilar.

Skriv en recension