Loh Electronics

Dynamisk hastighetsbegränsare till personbilar / lätta lastbilar - DHCAN med GPS

Adaptiv hastighetsbegränsare till bilar och lätta lastbilar - uppkopplad med GPS Begränsa hastigheten i bilen snabbt, enkelt och säkert med vår trafiksäkra och dynamiska hastighetsbegränsare DHCAN till personbilar och lätta lastbilar. DHCAN uppdaterar hastigheten autom... läs mer
Artikelnummer: 09-110
Leveranstid: Beställningsvara
Fri frakt
6 990 kr

Tillgängliga alternativ

Adaptiv hastighetsbegränsare till bilar och lätta lastbilar - uppkopplad med GPS

Begränsa hastigheten i bilen snabbt, enkelt och säkert med vår trafiksäkra och dynamiska hastighetsbegränsare DHCAN till personbilar och lätta lastbilar. DHCAN uppdaterar hastigheten automatiskt uteftervägen och är alltid uppkopplad via GPS.

Vi levererar en komplett lösning med antenn, router, hastighetsbegränsare och även SIM-kort för uppkoppling. Priset för denna tjänst delas upp i två delar, dels en anförskaffningskostnad för hårdvaran som ska installeras och en fast månadskostnad för att nyttja tjänsten som även inkluderar distans-support. Vi hjälper dig igång, du behöver inte vara orolig för att produkterna du köper inte kommer fungera. 

Är du orolig för att bilen kan köras alldeles för fort?
Har du ett företag som använder bilar på inhängnad område där det körs för fort?
Vill du känna dig säker på att det aldrig går att åka fortare än tex 120km/h med bilen?
Vill du kunna spara pengar och få en bättre bränsleekonomi?


Då är detta rätt produkt för dig. Vår hastighetsbegränsare är väl beprövad på i stort sett alla personbilar och lätta lastbilar idag. Till många bilmodeller kan vi erbjuda färdiga kontaktstycken för en mycket enkel plug and play installation. På mindre vanligt förekommande bilar bistår vi med inkopplingshjälp tillsammans med dig. I regel passar denna produkt på europeiska bilar från -00 och uppåt, amerikanska och asiatiska bilar från -07 och uppåt med vissa undantag. Fråga oss gärna om kompatibilitet till just din bil.

 

Geofence - olika hastigheter i olika områden
Med geofence funktionalitet kan du välja olika hastigheter i olika fördefinerade områden.

Spara pengar och rädda liv
Detta är en produkt som bidrar till att minska genomsnittshastigheten på vägarna och därmed också minska olycksrisken. Hastighetsbegränsaren kan även utrustsas med en mjukvara som på ett naturligt sätt begränsar gaspådraget i alla rörelser med gasen. Detta tar bort ett par procent gaspådrag vilket oftast inte märks vid normal körning, men får oväntat bra resultat i bränsleekonomin. Har du tung högerfot så pareras detta automatiskt i mjukvara. Hastighetsbegränsaren sparar lite pengar varje gång du gasar. 

Farthållare i bilen
Farthållaren i bilen är överordnad gaspedalen. Det går således att åsidosätta hastighetsbegränsningen med farthållaren. Vi kan i vissa fall göra riktade utvecklingssinsatser för att i mjukvara koppla ur farthållaren. Detta ingår ej i produktens pris och offereras separat efter förfrågan.


Vi har även ett nätverk med återförsäljare i hela landet som kan hjälpa till med den praktiska installationen samt försäljning. 

Leveranstid
Denna produkt byggs på förfrågan och leveranstid kan variera. Leverans enligt överenskommelse. Normalt 1-2 veckor.OBS! Passar ej SENT-gaspedaler som finns på vissa nyare bilar.

Skriv en recension