Loh Electronics

Utbildning av H-regulator och relaterade produkter (till besiktningsorgan och myndigheter)

Artikelnummer: 03-210
Leveranstid: Beställningsvara
Denna utbildning riktar sig till besiktningsorgan som besiktar mycket A-traktorer och kan komma i kontakt med Loh Electronics AB produkter för hastighetsbegränsning. Vi har lång erfarenhet inom området och med all erfarenhet vi samlat på oss i ryggen kan vi på ett enkelt oc... läs mer
Fri frakt
8 000 kr

Denna utbildning riktar sig till besiktningsorgan som besiktar mycket A-traktorer och kan komma i kontakt med Loh Electronics AB produkter för hastighetsbegränsning. Vi har lång erfarenhet inom området och med all erfarenhet vi samlat på oss i ryggen kan vi på ett enkelt och lätt sätt utbilda i hur våra produkter fungerar, vad som ska kollas extra noga och vad som spelar mindre roll i systemen. Detta är perfekt för en besiktningsstation som gör många regbesiktningar av A-traktorer och vill effektivisera sitt arbetssätt.

Utbildningen riktar sig även till Polismyndigheten för att öka kunskapen om hur Loh Electronics AB hastighetsregulatorer fungerar, och hur det kan se ut när det inte fungerar som det ska.

Exempel på punkter vi går igenom

  • Hur fungerar hastighetsregulator H-version?
  • Varvsignal
  • Hastighetssignal
  • Hastighetsbrytning av fordonet
  • Skydd mot manipulation
  • Vad händer om "X" blir strömlöst eller "Y" signal försvinner?

Givetvis kan vi anpassa utbildnignen efter era egna önskemål. Uppskattad tidsåtgång är 2-3h per tillfälle inkl frågor från er. Behövs mer tid, är vi flexibla.

Utbildningen kan genomföras på distans, i våra lokaler eller i era egna lokaler.


Om vi åker ut till er debiteras reskostnad vid resa över 10 mil.

Skriv en recension