Lascar Electronics

EL-DataPad

EL-DataPad Samlar in och lagrar data från minst 500 dataloggrar Full eller snabb konfiguration av kompatibla EasyLog USB-loggrar Pekskärm för navigering i menyer Lagrade data kan överföras till en PC / Mac via mikro-USB-kabel Integrerat uppladdningsbart litiumb... läs mer
Artikelnummer: EL-DataPad
Leveranstid: Beställningsvara
Fri frakt
2 210 kr

EL-DataPad

  • Samlar in och lagrar data från minst 500 dataloggrar
  • Full eller snabb konfiguration av kompatibla EasyLog USB-loggrar
  • Pekskärm för navigering i menyer
  • Lagrade data kan överföras till en PC / Mac via mikro-USB-kabel
  • Integrerat uppladdningsbart litiumbatteri ger upp till 8 timmars användning

EL-DataPad gör att användare av Lascars EL-USB dataloggrar för att konfigurera sin enhet, hämta data, och visa loggresultat på plats snarare än att ta bort loggern och ta det till sin dator. Detta möjliggör kontinuerlig loggning med kortare avbrott i insamlingen av data, mindre resor för användaren, på plats se data i diagram, och möjlighet för användare att konfigurera logger i "fält".

Loggern är ansluten till EL-DataPad via en vanlig USB-port på toppen av enheten. När du är ansluten vägleds användaren genom en enkel touchscreen meny med alternativ  Set-up Logger, Stop Logger & Hämta och visa data. Anvisningarna på skärmen följer samma struktur som Lascars EL-USB-WIN programvara för PC som följer med varje datalogger.

Data från upp till 100 loggrar kan ses på EL-DataPad, liksom data från ytterligare 400 enheter som lagrats på enheten. Data kan överföras till en PC eller Mac med en mikro-USB-kabel som medföljer enheten. När överföringen är klar data sparas i variabler åtskilda av kommatecken (CSV), vilket gör den lämplig för import till kalkylark, såsom Microsoft Excel eller ett diagram på en PC med hjälp Lascars EL-WIN-USB-programvara.

EL-DataPad är kompatibel med följande EL-USB dataloggrar:

EL-USB-1 EL-USB-2-LCD
EL-USB-1-LCD EL-USB-2-LCD +
EL-USB-1-PRO EL-USB-TC
EL-USB-2 EL-USB-TC-LCD
EL-USB-2 + EL-USB-LITE

Skriv en recension