Belkin

Belkin BOOST CHARGE USB-C till USB-C kabel, 1m, svart

Artikelnummer: CAB011BT1MBK
Leveranstid: Beställningsvara
Svart, 1m, flätad silikon, snabbladdningskompatibel   Belkin BOOST↑CHARGE™ PRO Flex Ultraflexibel och superhållbar Våra BOOST↑CHARGE™ PRO Flex flätade silikonkablar kombinerar ultraflexibilitet med långvarig hållbarhet. Faktum är att de är upp till 30... läs mer
190 kr

Svart, 1m, flätad silikon, snabbladdningskompatibel

 

Belkin BOOST↑CHARGE™ PRO Flex

Ultraflexibel och superhållbar

Våra BOOST↑CHARGE™ PRO Flex flätade silikonkablar kombinerar ultraflexibilitet med långvarig hållbarhet. Faktum är att de är upp till 30 gånger mer hållbara* än vanliga kablar och är byggda för att motstå trassling och fransning. Denna USB-C till USB-C-kabel är USB-C PD-kompatibel och stöder snabba laddningshastigheter på 0-50 % på 26 minuter**. Förvara och montera den enkelt var som helst med dess magnetiska kabelhanteringssystem. Kommer i tre längder och fyra snygga färger.

Belkin BOOST CHARGE kabel

Upp till 30 gånger mer hållbar

Få upp till 30 gånger mer hållbarhet* i din laddning med BOOST↑CHARGE PRO Flex silikonkablar. Dessa silikonkablar är konstruerade med en nötningsbeständig dubbelflätad nylonexteriör, byggda för att hålla.

 

Anslut till en snabbladdning

Denna USB-C till USB-C-kabel stöder USB-C PD-snabbladdning, vilket ger en Samsung S21 Ultra ström från 0-50 % på 26 minuter**.

 

Trasselfri kabel

Våra BOOST↑CHARGE PRO Flex-kablar är konstruerade med silikonteknologi på insidan av dess slitstarka flätade utsida, vilket ger dig en laddningskabel som är flexibel, trasselbeständig och som inte böjar.

 

Magnetkabelhanteringssystem 

Inkluderar en kabelrem med magnetknapp och en självhäftande metallplatta, vilket ger dig ett snyggt och enkelt sätt att förvara din laddningskabel var som helst.

 

Flera längder

Finns i tre bekväma längder, 1M, 2M och 3M. Välj den storlek som matchar din livsstil, oavsett om du använder den i bilen, hemma eller på resa.

Belkin BOOST CHARGE USB-C till USB-C kabel

Byggd för att hålla

 1. Silikonjacka inuti

  Ger flexibilitet och trasselmotstånd
 2. Förlängd mjuk dragavlastning

  Förhindrar nötning av kabeln

 3. USB-C-kontakt

  Testad för att tåla slitage
 1. Kabelhuvud i satin aluminium

  För extra styrka och stil

 2. Flätad exteriör

  Dubbelflätad nylon för extra hållbarhet

 3. Magnetkabelhantering

  För enkel förvaring och kabelmontering var som helst

* Tål upp till 30 000 böjar baserat på interna laboratorietestresultat, jämfört med 1 000 böjar för en vanlig PVC-kabel.

** Snabbladdar Samsung Galaxy S21 Ultra från 0–50 % på 26 minuter när den paras ihop med en 25W PD PPS-strömadapter. Laddningstiden varierar med miljöfaktorer; faktiska resultat kommer att variera.

 

 

Skriv en recension