iiglo

iiglo Skärmfäste MM100

iiglo Monitor Desk Mount MM100 Ett enkelt och robust stativ för en skärm på 13-27''. Med en integrerad kabeldöljare får du ordning på ditt skrivbord. iiglo MM100 är ett skärmstativ för 1 bildskärm (13-27''). Det är gjord av svartlackerat stål och tål maxim... läs mer
Artikelnummer: MM100
Utgått ur sortimentet

iiglo Monitor Desk Mount MM100

Ett enkelt och robust stativ för en skärm på 13-27''. Med en integrerad kabeldöljare får du ordning på ditt skrivbord.

Interior. Monitor on desk

iiglo MM100 är ett skärmstativ för 1 bildskärm (13-27''). Det är gjord av svartlackerat stål och tål maximal en vikt på 10 kg. Stativet är monterat på änden av bordsskivan med en kraftig C-klämma. Stödjer universell VESA-standard upp till 100x100. Kan monteras på skärmar med böjd eller platt baksida.

Line drawing of monitor mount

Detta enkla skärmstativ har en ledad arm som ger större justerbarhet. Skärmarmens höjd är också justerbar. Skärmen monteras i ett fäste som kan vinklas och lutas så att hela stativet uppfyller dina behov.

Frigör utrymme på skrivbordet och dölj kablarna i det vertikala monteringsröret. Du kan enkelt vinkla och luta skärmen för att komma åt kablarna bakom. Detta stativ ger dig möjlighet att montera skärmen i antingen liggande (horisontellt) eller stående (vertikalt) läge.

Back of monitor


 

Skärmstativet går enkelt och snabbt att montera och allt du behöver för installationen samt monteringsmanualen, hittar du i paketet.

Monteringstips:

  • När du installerar bildskärmen på stativet, är det bra att ha någon till hjälp.
  • Var noga med att dra åt C-klämman ordentligt i bordskanten. Det är smart att dra åt den igen efter en tids användning.
  • Montera inte på glasplatta.
  • För att dölja kablarna i monteringsröret, börja med de viktigaste kontakterna som ström- och VGA-kontakter. Packningen kan lätt tas ut och fästas runt kablarna.
  • Luta skärmen och ställ in den vinkel du vill ha. Dra åt skruvarna i skärmfästet för att låsa läget. Du kommer åt skruvarna genom att ta bort plastlocken.


 

Line drawing

Paketets innehåll:

  • 1 st bordsfäste
  • 1 st vertikalt monteringsrör
  • 1 st arm med VESA-fäste
  • 1 st skruvpaket med verktyg
  • 1 st monteringsmanual

iiglo har en serie med många olika lösningar för upphängning av TV-skärmar, bildskärmar, projektorer, högtalare och Apple TV. Produkterna är av utmärkt kvalitet och erbjuder unika lösningar för kablar och säkerhet. Med dess snygga design och funktionalitet kan ditt nya fäste ge ditt TV-rum eller din arbetsplats en ny dimension.

Skriv en recension