Loh Electronics

Lödkit och komponenter, large (byggsats)

Artikelnummer: 04-506
Lagersaldo: 1st - Passa på
Perfekt till den som vill lära sig att börja löda komponenter på ett kretskort. Detta paket erbjuder en bra grundkunskap i att kunna hantera en löda kolv samt att kunna läsa och tyda el-schema. Det ger en förståelse på hur komponenterna fungerar samt hur det fungerar i... läs mer
1 090 kr

Perfekt till den som vill lära sig att börja löda komponenter på ett kretskort. Detta paket erbjuder en bra grundkunskap i att kunna hantera en löda kolv samt att kunna läsa och tyda el-schema. Det ger en förståelse på hur komponenterna fungerar samt hur det fungerar i praktiken. Ett mycket bra löd start-KIT för dig som är noggrann och har tålamod med att sätta ihop små el komponenter till en fungerande lösning. Passar perfekt som ett skolprojekt!

Rinnande ljus med tre lysdioder. Drivs av 6-9V batteri.

Nattlampa färgskiftande, lampan startar automatiskt i mörker. Drivs av 4st AA-batterier.

Trafiklkus, Växling sker automatiskt på tid. Drivs av 9V batteri.

"Först av tre"-reaktionsspel. Den knapp som trycks ned först vinner. Kul sällskapsspel med vänner eller familj. Drivs av 9-12VDC batteri.

Koncentrationsspel ”trådspel”, Nuddar öglan tråden har du förlorat. Indikerar med ljud när du förlorar. Utmana någon! Späningsmatning 3VDC.

Robot blinker. Utmana dina löd kunskaper och precision med tre kretskort som sätts samman till en blinkande robot. Drivs av 9VDC batteri.

Julgran blinkande 3D, Drivs av 9V batteri.

No smoking blinker 46 LED, Drivs av 9V batteri.

Lödstation-KIT. 1st lödpenna, 1st lödställ, 1st tennsug penna, 1st lödtråd.

Koppartråd, som suger åt sig lödtenn.

Skriv en recension