Loh Electronics

Lödkit och komponenter, mini (byggsats)

Artikelnummer: 04-504
Lagersaldo: 2st - Passa på
Perfekt till den som vill lära sig att börja löda komponenter på ett kretskort. Detta paket erbjuder en bra grundkunskap i att kunna hantera en löda kolv samt att kunna läsa och tyda el-schema. Det ger en förståelse på hur komponenterna fungerar samt hur det fungerar i... läs mer
499 kr

Perfekt till den som vill lära sig att börja löda komponenter på ett kretskort. Detta paket erbjuder en bra grundkunskap i att kunna hantera en löda kolv samt att kunna läsa och tyda el-schema. Det ger en förståelse på hur komponenterna fungerar samt hur det fungerar i praktiken. Ett mycket bra löd start-KIT för dig som är noggrann och har tålamod med att sätta ihop små el komponenter till en fungerande lösning. Passar perfekt som ett skolprojekt!

Tre svårhetsgrader.

Nivå 1: Rinnande ljus med tre lysdioder. Drivs av 6-9V batteri.

Nivå 2: "Först av tre"-reaktionsspel. Den knapp som trycks ned först vinner. Kul sällskapsspel med vänner eller familj. Drivs av 9-12VDC batteri.

Nivå 3: Robot blinker. Utmana dina löd kunskaper och precision med tre kretskort som sätts samman till en blinkande robot. Drivs av 9VDC batteri.

Lödstation-KIT. 1st lödpenna, 1st lödställ, 1st tennsug penna, 1st lödtråd.

Koppartråd, som suger åt sig lödtenn.

Skriv en recension