HEIMAN

HEIMAN smoke sensor

Förhoppningsvis kommer du aldrig behöva den, men i ett nödläge kommer den varna dig i rätt tid. En kastrull som står på spisen för länge eller ett bortglömt stryjärn... först kommer röken, sen kommer elden. Denna brandvarnare löser ut i tid. HEIMAN Smart Smoke ... läs mer
Artikelnummer: HS1SA
Lagersaldo: 10st
460 kr
Mängdrabatt Styckpris inkl.moms Du sparar
3 st eller flera 427 kr 99:-
5 st eller flera 413 kr 235:-
10 st eller flera 404 kr 560:-


ZNet Lite

Enheten fungerar helt och hållet
Se produkt


RaZberry

Enheten fungerar helt och hållet
Se produkt


Vera

Enheten fungerar helt och hållet
Se produkt


Home Center

Enheten fungerar helt och hållet i HC2 och HCL
Se produkt


Homey

Enheten fungerar helt och hållet
Se produkt


Nexa

Obekräftat
Se produkt


Zipabox

Obekräftat
Se produkt

Förhoppningsvis kommer du aldrig behöva den, men i ett nödläge kommer den varna dig i rätt tid. En kastrull som står på spisen för länge eller ett bortglömt stryjärn... först kommer röken, sen kommer elden. Denna brandvarnare löser ut i tid.

HEIMAN Smart Smoke Sensor har en högkänslig sensor och varnar både visuellt och med siren. I en allvarlig situation varnar röksensorn med en röd LED som blinkar snabbt och med ett starkt tjutande larm. Dessutom finns det möjlighet att få en varning på din smartphone om du inte är hemma, via din Z-Wave controller.

På grund av användningen av den trådlösa tekniken Z-Wave kan sensorn anslutas till vilken Z-Wave-gateway som helst. Tack vare den senaste Z-Wave Plus-standarden har röksensorn en batteritid på 3 år.

Skriv en recension

Vad är Z-Wave Plus?

Z-Wave Plus™ är en certifiering som är utvecklad för att hjälpa användare att identifiera produkter som använder den "nya generationen" även känd som "500 serien" av Z-Wave hårdvara. Z-Wave Plus™ erbjuder en drös med olika extra funktioner och möjligheter som förbättrar ditt användande och gör att installationen av Z-Wave enheter blir enklare.

Z-Wave har varit ledande på marknaden inom driftskompatibla smarta enheter för hemmet sedan 2004. Med introduktionen av Next-Gen (Z-Wave 500 serien) hårdvaran så såg Z-Wave nya möjligheter, inkluderat med längre räckvidd, längre batteritid, Over The Air uppgradering (OTA), fler RF kanaler och mycket mer. Allt detta och dom är bakåtkompatibla med existerande Z-Wave enheter.

För konsumenter, husägare, integratörer och tjänsteleverantörer så blev denna uppgradering väldigt fördelsfull i termerna av mycket enklare installation, rikare enhetsprofiler, förbättrad självläkning och längre batteritid.

Egenskaper:

  • 50% Längre batteritid
  • 67% Längre räckvidd
  • 250% Mer bandbredd
  • 3 F kanaler för förbättrad störningsskydd och högre bandbredd
  • Ny Plug-n-Play nätverks-bred inkluderingsprocess
  • Förbättrad självläkning och feltolerans med Explorer Frame funktion
  • Standardiserad metod för Over the Air firmware uppdateringar (OTA)
  • Förbättrad information för produkt certifierings databasen

För att vara säker på vad som är Z-Wave Plus certifierat så notera denna bild över produktbilderna på vår hemsida (Z-Wave Plus)