Asus

Asus RT-AC3200 - Trådlös Tri-Band AC 3200 Gigabit router, USB 2.0, 802.11a/b/g/n/ac, svart

Sista på hyllan, först till kvarn! Tri-Band Wireless-AC3200 Gigabit Router Smartphones, bärbara datorer, surfplattor, smart-TV, spelkonsoler med mera, allt samtidigt uppkopplat. ASUS RT-AC3200 har Tri-band-teknik och hastigheter upp till 3,2 Gbps, och har den höga ultra... läs mer
Artikelnummer: RT-AC3200
Utgått ur sortimentet

Sista på hyllan, först till kvarn!

Tri-Band Wireless-AC3200 Gigabit Router

Smartphones, bärbara datorer, surfplattor, smart-TV, spelkonsoler med mera, allt samtidigt uppkopplat. ASUS RT-AC3200 har Tri-band-teknik och hastigheter upp till 3,2 Gbps, och har den höga ultra-prestandan som krävs för att koppla upp även det mest krävande hemmet. Det gör den också till den bästa trådlösa hemmaroutern för spel.

Den fungerar som tre trådlösa routrar i en. Den har ett 2,4 GHz trådlöst band för hastigheter upp till 600 Mbps och två separata 5 GHz trådlösa band för hastigheter upp till 1300 Mbps vardera, som alla kan köras samtidigt. Det betyder mer pålitlig online-gaming, streaming av media i 4K/UHD-upplösning, och FaceTime på fler enheter i hela bostaden.

Alla Wi-Fi-band fungerar inte likadant, men det behöver du inte bekymra dig om. Med hjälp av Smart Connect-teknik väljer ULTRA Wi-Fi Router mellan de tre Wi-Fi-banden och ansluter automatiskt varje enhet i nätverket till det band som ger den bästa och mest störningsfria anslutningen varje gång.

  • Gigabit WAN-port.
  • 4xGigabit LAN-portar.
  • 1xUSB 2.0-port bak.
  • 1xUSB 3.0-port fram.

Mått(BxDxH): 291x187x57mm.

 

Skriv ut produktsidan

Skriv en recension