Athom Homey
Athom Homey
3 199:-
Athom

Athom Homey

Artikelnummer: homey
Leveranstid: Obekräftat
Eftersom vår leverantör har 0st i sitt lager så kan vi skicka direkt från dem. Beställning skickas så snabbt som möjligt!

3 199:-
Inkl moms

Antal

Läs vårt inlägg om Homey This is Homey Homey ansluter till alla dina enheter i hemmet och gör dessa åtkomliga från en central enhet. Du kan kontrollera dem med din röst, din smartphone eller automatiskt med hjälp av regler du själv skapar. Homey konfigureras enk... läs mer

Läs vårt inlägg om Homey

This is Homey

Homey ansluter till alla dina enheter i hemmet och gör dessa åtkomliga från en central enhet. Du kan kontrollera dem med din röst, din smartphone eller automatiskt med hjälp av regler du själv skapar.

Homey konfigureras enkelt via en PC, Mac, Tablet eller Mobil. Du styr Homey snabbt och enkelt med röstkommandon eller via app i din telefon.

Läs mer om hur du installerar och använder Homey på Athoms hemsida

 


 

Devices

Homey har konstruerats med en vision om att koppla upp sig mot alla enheter i hemmet. Oavsett vilken tillverkare eller teknologi dessa har.

Eftersom Homey stödjer 8 olika trådlösa teknologier och kan få utökad funktionalitet genom appar, stöds mer än 95% av de enheter som idag finns kommersiellt tillgängliga. 

Mer om enheter (sidan är på engelska)

 


 

Flow

Skapa din egen magi i hemmet med hjälp av Flows (flöden). Med hjälp av den enkla och intuitiva ”Flow Editor” skapar du regler av typen ”Om x, så utför y” som talar om för Homey vad den ska göra.

Slå på belysningen automatiskt när du kommer hem och låt Homey fråga om vilken musik du vill höra. Eller låt Homey varna dig för att det regnar ute när du ska lämna hemmet. Möjligheterna är oändliga!

Mer om Flow (sidan är på engelska)

 


 

Insights

Det är ofta svårt att få en inblick i vad enheterna gör hela dagarna. Homey loggar alla händelser så du kan titta på dessa efteråt. Det ger en insikt i vad som faktiskt hänt under dagen.

Tillsammans med Flow Editor kan du skapa regler som hjälper dig att spara energi.

Mer om Insights (sidan är på engelska)

Teknik

Homey är en "state-of-the-art"-produkt som vi visar upp med stolthet. Med 8 inbyggda trådlösa teknologier kan Homey prata med alla dina enheter, oavsett teknologi.

Mer om teknik (sidan är på engelska)


Några tillverkare som Homey har stöd för

CPU ARMv7, 1GHz
Memory 4 GB Flash, 512 MB RAM
Power 10 W Peak Power
Wireless Connectivity Wi-Fi ® 802.11b/g/n 2.4 GHz
Bluetooth ® 4.0 Low Energy
ZigBee ® 2.4 GHz
Z-Wave Plus ™
433 MHz
868 MHz
Infrared Receiver
Infrared Transmitter (6x)
NFC (ISO14443A)
USB On-The-Go Supported
Accelerometer Supported
Dimensions ? 12cm
Audio Output Internal Speaker
3.5mm Stereo Jack
Bluetooth A2DP
Power Supply Input: 100-240V~ 50/60 Hz 0.5A
Output: 5V ? 2.0A
Power Cable USB A to Mini-USB B, 1.8m

Skriv en recension

Vad är Z-Wave Plus?

Z-Wave Plus™ är en ny certifiering som är utvecklad för att hjälpa användare att identifiera produkter som använder den "nya generationen" även känd som "500 serien" av Z-Wave hårdvara. Z-Wave Plus™ erbjuder en drös med olika extra funktioner och möjligheter som förbättrar ditt användande och gör att installationen av Z-Wave enheter blir enklare.

Z-Wave har varit ledande på marknaden inom driftskompatibla smarta enheter för hemmet sedan 2004. Med introduktionen av Next-Gen (Z-Wave 500 serien) hårdvaran så såg Z-Wave nya möjligheter, inkluderat med längre räckvidd, längre batteritid, Over The Air uppgradering (OTA), fler RF kanaler och mycket mer. Allt detta och dom är bakåtkompatibla med existerande Z-Wave enheter.

För konsumenter, husägare, integratörer och tjänsteleverantörer så blev denna uppgradering väldigt fördelsfull i termerna av mycket enklare installation, rikare enhetsprofiler, förbättrad självläkning och längre batteritid.

Egenskaper:

  • 50% Längre batteritid
  • 67% Längre räckvidd
  • 250% Mer bandbredd
  • 3 F kanaler för förbättrad störningsskydd och högre bandbredd
  • Ny Plug-n-Play nätverks-bred inkluderingsprocess
  • Förbättrad självläkning och feltolerans med Explorer Frame funktion
  • Standardiserad metod för Over the Air firmware uppdateringar (OTA)
  • Förbättrad information för produkt certifierings databasen

För att vara säker på vad som är Z-Wave Plus certifierat så notera denna bild över produktbilderna på vår hemsida (Z-Wave Plus)