Athom

Athom Homey

Homey är en otroligt kraftfull controller som gör hela ditt hem mycket smartare och åtkomligt från en central enhet! Du kan enkelt kontrollera dina nätverksbaserade enheter så som TV, Stereo osv. via röst, telefon, padda eller varför inte låta Homey sköta detta helt aut... läs mer
Artikelnummer: homey
Leveranstid: Obekräftat
3 199 kr

Homey är en otroligt kraftfull controller som gör hela ditt hem mycket smartare och åtkomligt från en central enhet! Du kan enkelt kontrollera dina nätverksbaserade enheter så som TV, Stereo osv. via röst, telefon, padda eller varför inte låta Homey sköta detta helt automatiskt med hjälp av regler som du skapar!

Du konfigurerar Homey via PC, Mac, tablet eller mobil för att komma igång och det går supersnabbt. Starta upp Homey och följ instruktionerna så är du igång på nolltid. Läs mer om hur du installerar och använder Homey på Athoms hemsida

Homey är en väldigt nätverksbaserad controller vilket gör att du kan styra mycket enheter som du har anslutit till ditt lokala nätverk. Detta utöver att Homey har stöd för IR både mottagning och sändning, Z-Wave, 433MHz, ZigBee, Bluetooth 4.0, NFC (ISO14443A), USB On-The-Go (OTG) gör den till en controller med hög kompetens och utvecklingsmöjligheter!


Devices

Tanken bakom Homey var att koppla upp sitt hem så mycket man bara kan, oavsett vilken tillverkare eller teknologi dem har. 

Eftersom Homey stödjer 8 olika trådlösa teknologier och kan få utökad funktionalitet genom appar, stöds mer än 95% av de enheter som idag finns kommersiellt tillgängliga. Detta gör Homey till en controller som står ut från mängden. Apparna håller sig aktuella antingen via att Athom själva uppdaterar appen, eller också att communityn kommer in med någon uppdatering. I och med detta så sköts uppdateringen för nya enheter väldigt snabbt och man slipper vänta på den årliga stora uppdateringen.

Mer om enheter (sidan är på engelska)


Flow

Flow, Scener, Händelser kalla det vad du vill men det är här magin händer!

Med hjälp av den enkla drag and drop "Flow Editor" så bygger du upp ditt smarta hem på ett snabbt och smidigt vis! "Om x, så utför y" eller varför inte "Om x eller x2, utför y eller y2". 

Slå på belysningen automatiskt när du kommer hem och låt Homey fråga om vilken musik du vill höra. Eller låt Homey varna dig för att det regnar ute när du ska lämna hemmet. Möjligheterna är oändliga!

Mer om Flow (sidan är på engelska)


Insights

Det är ofta svårt att få en inblick i vad enheterna gör hela dagarna. Homey loggar alla händelser så du kan titta på dessa efteråt. Det ger en insikt i vad som faktiskt hänt under dagen.

Tillsammans med Flow Editor kan du skapa regler som hjälper dig att spara energi.

Mer om Insights (sidan är på engelska)

Teknik

Homey är en "state-of-the-art"-produkt som vi visar upp med stolthet. Med 8 inbyggda trådlösa teknologier kan Homey prata med alla dina enheter, oavsett teknologi.

Mer om teknik (sidan är på engelska)


Läs vårt blogginlägg om Homey


Några tillverkare som Homey har stöd för

 

Skriv ut produktsidan

CPU ARMv7, 1GHz
Memory 4 GB Flash, 512 MB RAM
Power 10 W Peak Power
Wireless Connectivity Wi-Fi ® 802.11b/g/n 2.4 GHz
Bluetooth ® 4.0 Low Energy
ZigBee ® 2.4 GHz
Z-Wave Plus ™
433 MHz
868 MHz
Infrared Receiver
Infrared Transmitter (6x)
NFC (ISO14443A)
USB On-The-Go Supported
Accelerometer Supported
Dimensions ? 12cm
Audio Output Internal Speaker
3.5mm Stereo Jack
Bluetooth A2DP
Power Supply Input: 100-240V~ 50/60 Hz 0.5A
Output: 5V ? 2.0A
Power Cable USB A to Mini-USB B, 1.8m

Skriv en recension

Vad är Z-Wave Plus?

Z-Wave Plus™ är en certifiering som är utvecklad för att hjälpa användare att identifiera produkter som använder den "nya generationen" även känd som "500 serien" av Z-Wave hårdvara. Z-Wave Plus™ erbjuder en drös med olika extra funktioner och möjligheter som förbättrar ditt användande och gör att installationen av Z-Wave enheter blir enklare.

Z-Wave har varit ledande på marknaden inom driftskompatibla smarta enheter för hemmet sedan 2004. Med introduktionen av Next-Gen (Z-Wave 500 serien) hårdvaran så såg Z-Wave nya möjligheter, inkluderat med längre räckvidd, längre batteritid, Over The Air uppgradering (OTA), fler RF kanaler och mycket mer. Allt detta och dom är bakåtkompatibla med existerande Z-Wave enheter.

För konsumenter, husägare, integratörer och tjänsteleverantörer så blev denna uppgradering väldigt fördelsfull i termerna av mycket enklare installation, rikare enhetsprofiler, förbättrad självläkning och längre batteritid.

Egenskaper:

  • 50% Längre batteritid
  • 67% Längre räckvidd
  • 250% Mer bandbredd
  • 3 F kanaler för förbättrad störningsskydd och högre bandbredd
  • Ny Plug-n-Play nätverks-bred inkluderingsprocess
  • Förbättrad självläkning och feltolerans med Explorer Frame funktion
  • Standardiserad metod för Over the Air firmware uppdateringar (OTA)
  • Förbättrad information för produkt certifierings databasen

För att vara säker på vad som är Z-Wave Plus certifierat så notera denna bild över produktbilderna på vår hemsida (Z-Wave Plus)

Köp tillsammans

Relaterade blogginlägg