Proove

Telldus Magnetbrytare med fördröjning TellStick

Magnetbrytare med fördröjning från Telldus Detta är en liten smidig magnetbrytare med elegant design och enkel att  installera på fönster- och dörrkarmar som är lite smalare. Dessutom har vi utrustat den med en fördröjningsfunktion som man enkelt kan ställa in gen... läs mer
Artikelnummer: 312717
Leveranstid: 5-15 dagar

Manual
116 kr
Ord. pris 179 kr

Magnetbrytare med fördröjning från Telldus

Detta är en liten smidig magnetbrytare med elegant design och enkel att  installera på fönster- och dörrkarmar som är lite smalare.
Dessutom har vi utrustat den med en fördröjningsfunktion som man enkelt kan ställa in genom att bara flytta en liten bygel. Du kan välja mellan 5 eller 10 minuter fördröjning för av-signalen.
Sensorn drivs av ett 3V knappcellsbatteri som är ett standardbatteri man kan köpa på de flesta affärer. Det har en livslängd på ca 1 år och är enkelt att byta när det är dags. 

Man kan enkelt lägga till sensorn i vårt Smarta Hem gränssnitt, Telldus Live!, där man kan skapa scheman och events för ännu fler användningsområden. Man kan till exempel låta en sensor styra flera olika mottagare med villkor så att sensorn bara fungerar en viss tid på dygnet. Eller låta sensorn styra både en lampa och en ringklocka eller skicka ett meddelande om en dörr har öppnats.

Men givetvis går den även att använda helt fristående genom att koppla den till en enskild mottagare.

  • Räckvidd: ca 30m (fri sikt)
  • Frekvens: 433.92MHz
  • Driftspänning: 1x3V CR2032 batteri (ingår)
  • Fördröjd av-signal: 0, 5 eller 10 minuter
  • Storlek sensor (BxHxD): 24x60x14mm
  • Storlek magnet (BxHxD): 10x40x13mm

Skriv en recension