Fibaro

Fibaro Wall Plug

Artikelnummer: FGWPF-102-ZW5
Lagersaldo: 11st
Manual
Fibaro Wall Plug är den ultimata plug-n-play enheten till ditt Z-Wave system! Eftersom det är en plugg så behöver du ingen elektriker eller installationsverktyg för att kunna styra dina uttag, det är bara att plugga in och använda. Den smala formfaktorn gör så att pl... läs mer
669 kr

Fibaro Wall Plug är den ultimata plug-n-play enheten till ditt Z-Wave system!

Eftersom det är en plugg så behöver du ingen elektriker eller installationsverktyg för att kunna styra dina uttag, det är bara att plugga in och använda. Den smala formfaktorn gör så att pluggen inte blockerar något annat uttag vilket gör att du inte behöver offra något av uttagen i grendosan eller vägguttaget.

Pluggen levererar inte bara en snygg design och på/av funktion utan den har även energimätning, ljus som kan användas i nattsyfte och den klarar upp till 2500W. Energimätningen är också angedd i färg på ljuset runt pluggen.

Teknisk Specifikation
Min effekt (W): 0
Mått(BxDxH): 43 x 65mm
Z-Wave plus: Ja
Max effekt (W): 2500
Spänning: 230V AC 50Hz
Typ av montering: Plugin
Teknisk Specifikation
Min effekt (W): 0
Mått(BxDxH): 43 x 65mm
Z-Wave plus: Ja
Max effekt (W): 2500
Spänning: 230V AC 50Hz
Typ av montering: Plugin

Skriv en recension

Vad är Z-Wave Plus?

Z-Wave Plus™ är en certifiering som är utvecklad för att hjälpa användare att identifiera produkter som använder den "nya generationen" även känd som "500 serien" av Z-Wave hårdvara. Z-Wave Plus™ erbjuder en drös med olika extra funktioner och möjligheter som förbättrar ditt användande och gör att installationen av Z-Wave enheter blir enklare.

Z-Wave har varit ledande på marknaden inom driftskompatibla smarta enheter för hemmet sedan 2004. Med introduktionen av Next-Gen (Z-Wave 500 serien) hårdvaran så såg Z-Wave nya möjligheter, inkluderat med längre räckvidd, längre batteritid, Over The Air uppgradering (OTA), fler RF kanaler och mycket mer. Allt detta och dom är bakåtkompatibla med existerande Z-Wave enheter.

För konsumenter, husägare, integratörer och tjänsteleverantörer så blev denna uppgradering väldigt fördelsfull i termerna av mycket enklare installation, rikare enhetsprofiler, förbättrad självläkning och längre batteritid.

Egenskaper:

  • 50% Längre batteritid
  • 67% Längre räckvidd
  • 250% Mer bandbredd
  • 3 F kanaler för förbättrad störningsskydd och högre bandbredd
  • Ny Plug-n-Play nätverks-bred inkluderingsprocess
  • Förbättrad självläkning och feltolerans med Explorer Frame funktion
  • Standardiserad metod för Over the Air firmware uppdateringar (OTA)
  • Förbättrad information för produkt certifierings databasen

För att vara säker på vad som är Z-Wave Plus certifierat så notera denna bild över produktbilderna på vår hemsida (Z-Wave Plus)

Kompatibilitetslistan uppdateras ganska ofta men fel kan förekomma. Hittar du något som är felaktigt så meddela oss gärna så att vi kan ändra!

Controller Status Kommentar
ZNet Lite V2 Enheten fungerar helt och hållet
Home Center HC3 Enheten fungerar helt och hållet i HC2 och HCL
Homey Enheten fungerar helt och hållet
Nexa Enheten fungerar inte helt och hållet
Zipabox Enheten fungerar helt och hållet