Shelly

Shelly Qubino Z-Wave 1 Relay 16A

Artikelnummer: Shelly_W_1_MIN
Leveranstid: Obekräftat
Z-Wave® smart switch, 1 kanal 8 A med torra kontakter​. Den minsta Z-Wave smarta switchen i världen för smart kontroll. Automatisera och fjärrstyr ett brett utbud av små elektriska apparater, såsom lås, garageportar, bevattningssystem och lampor. På grund av sin kompak... läs mer
349 kr

Z-Wave® smart switch, 1 kanal 8 A med torra kontakter​.
Den minsta Z-Wave smarta switchen i världen för smart kontroll. Automatisera och fjärrstyr ett brett utbud av små elektriska apparater, såsom lås, garageportar, bevattningssystem och lampor. På grund av sin kompakta design passar Wave 1 Mini perfekt för även de minsta kopplingsdosor och/eller apparater.

VARFÖR VÅGA 1 MINI?
Ministorlek, Minipris.
Designad med bekvämlighet i åtanke, den här miniswitchen har alla funktioner som Wave 1 passar in i en kompakt och utrymmesbesparande formfaktor. Med sin storlek reducerad med 35 % jämfört med föregångaren är Wave 1 Mini perfekt för de trånga utrymmen där traditionella moduler helt enkelt inte får plats. Trots sin lilla storlek kompromissar inte Wave Mini-enheter på prestanda eller funktionalitet.

Shelly Qubino arbetar på Z-Wave.
Genom att använda Z-Wave kan smarta hemprodukter sömlöst kommunicera med varandra, oavsett varumärke eller plattform, tack vare en centraliserad smart hub! Shelly Qubino-enheter fungerar på den senaste Z-Wave-chipgenerationen (S800), en av de mest populära standardiserade teknikerna för smarta hem i världen.

Fungerar med alla Z-Wave-gateways.
Wave Mini-enheter är designade för att passa bakom alla strömbrytare eller uttag, vilket omedelbart förvandlar den till en smart sådan. När det är installerat, inkludera det i ditt Z-Wave-nätverk (Z-Wave-gateway krävs) och styr anslutna apparater var som helst med din smartphone eller surfplatta.

Shelly Qubino-enheter fungerar med över 4000 Z-Wave-certifierade enheter och gateways.

Torra kontakter.
Använd den för att styra ett brett utbud av enheter och apparater.

Smarta scheman.
Skapa personliga scheman anpassade till din dagliga rutin eller synkronisera med soluppgång/solnedgång för att hantera din belysning (gateway krävs).

Smarta scener.
Ställ in anpassade scener genom att kombinera Wave 1 Mini med andra Z-Wave-enheter (gateway krävs).

Föreningar
Upprätta direkt kommunikation mellan enheter i ditt Z-Wave lokala nätverk och ställ in anpassade åtgärder utan någon hubb!

Användningsfall.

Synkronisera dina lampor med din dagliga rutin​.
Med sin kompakta storlek kan Wave 1 Mini passa bakom vilken ljusströmbrytare som helst eller till och med inom takrosen på din lampa. Synkronisera din belysning till solnedgångstider för att anpassa dig till den växlande dagsljustimmen, så att ditt hem alltid är behagligt upplyst och välkomnande när huset är upptaget. Dessutom kan du automatisera lamporna så att de släcks efter familjens läggdags, vilket förhindrar att lamporna lyser hela natten och undviker onödig energiförbrukning.

Gör vilken liten elektrisk apparat som helst i ditt hem smart.
Förvandla alla elektriska apparater i ditt hem, gamla som nya, till smarta enheter med Wave 1 Mini. Dess 8 A-gräns är perfekt för små till medelstora apparater, som lampor, vattenkokare och andra. Placera den i uttaget eller sätt in den diskret i apparatens hölje, och undvik behovet av ytterligare externa ledningar.

Fjärrstyr din garageport.
Wave 1 Minis kompakta design möjliggör flexibla placeringsalternativ, vilket gör att du kan installera den direkt i garageportöppnarens hölje eller till och med nära motorn. Dess krafthanteringskapacitet på 8 A säkerställer tillförlitlig garageportskontroll, vilket gör att du bekvämt kan fjärrmanövrera din garageport utan att behöva använda skrymmande externa moduler.

Automatisera ditt bevattningssystem för enkel trädgårdsarbete.
Wave 1 Minis mindre formfaktor gör att den kan installeras blygsamt nära bevattningssystemets kontrollpanel eller inuti vattentäta höljen, vilket säkerställer skydd mot väder och vind. Dess 8 A-kapacitet är perfekt för att hantera bevattningsventiler, och erbjuder enkel vattning av din trädgård med en kran på din smartphone, även när du är på semester. För fullständig sinnesfrid, ställ bara in schemat, så slås sprinklerna på och av automatiskt. Ja, det är så enkelt.

Funktioner:

 • Stöder upp till 8 ampere vid 240 VAC och 5 ampere vid 30 VDC
 • Torra kontakter (flytande)
 • Strömförbrukning: < 0,3W
 • Driftstemperatur: -20°C - 40°C
 • Fuktighet: 30 - 70 % RH
 • Radioteknik: Z-Wave 868,4 MHz
 • Räckvidd: upp till 40 m inomhus
 • Tvärsnitt av ledare: 0,5 till 1,5 mm/20 till 16 AWG

Skriv en recension

Vad är Z-Wave Plus?

Z-Wave Plus™ är en certifiering som är utvecklad för att hjälpa användare att identifiera produkter som använder den "nya generationen" även känd som "500 serien" av Z-Wave hårdvara. Z-Wave Plus™ erbjuder en drös med olika extra funktioner och möjligheter som förbättrar ditt användande och gör att installationen av Z-Wave enheter blir enklare.

Z-Wave har varit ledande på marknaden inom driftskompatibla smarta enheter för hemmet sedan 2004. Med introduktionen av Next-Gen (Z-Wave 500 serien) hårdvaran så såg Z-Wave nya möjligheter, inkluderat med längre räckvidd, längre batteritid, Over The Air uppgradering (OTA), fler RF kanaler och mycket mer. Allt detta och dom är bakåtkompatibla med existerande Z-Wave enheter.

För konsumenter, husägare, integratörer och tjänsteleverantörer så blev denna uppgradering väldigt fördelsfull i termerna av mycket enklare installation, rikare enhetsprofiler, förbättrad självläkning och längre batteritid.

Egenskaper:

 • 50% Längre batteritid
 • 67% Längre räckvidd
 • 250% Mer bandbredd
 • 3 F kanaler för förbättrad störningsskydd och högre bandbredd
 • Ny Plug-n-Play nätverks-bred inkluderingsprocess
 • Förbättrad självläkning och feltolerans med Explorer Frame funktion
 • Standardiserad metod för Over the Air firmware uppdateringar (OTA)
 • Förbättrad information för produkt certifierings databasen

För att vara säker på vad som är Z-Wave Plus certifierat så notera denna bild över produktbilderna på vår hemsida (Z-Wave Plus)

Vad är Z-Wave S2?

Z-Wave S2 är den senaste generationen av Z-Wave som utvecklats för att minska strömförbrukningen, snabbare kommandon mellan enheter och öka säkerheten på nätverket.

Avancerad enkryptering

S2 förbättrar Z-Wave Plus och Gen5 enheter med ett extra lager av AES 128-bitars kryptering av trådlösa signaler i kombination med säkerhetsklass UL 1023.

Ökad säkerhet

De två första lagren av säkerhet förenas med ett tredje - Always-on ECDH nyckelutbyte, vilket gör man-in-the-middle eller brute force hacking nästan är omöjligt.

Bättre batteritid

ECDH och AES 128-bit reducerar Z-Wave Plus trådlösa dataöverföring, säkerhetskommunikation använder nu 66% mindre batteri.

Snabbare kommandon

Ditt smarta hem blir sömlöst. S2-enheter förbättra Z-Waves trådlösa prestandahastighet med mer än 50%, vilket minskar latensen ner till millisekunder.

För att vara säker på vad som är Z-Wave S2 certifierat så notera denna bild över produktbilderna på vår hemsida (Z-Wave Plus)