Telldus

Telldus Z-Wave Miniswitch on/off med energimätning

Denna Z-Wave brytare från svenska Telldus är inte bara snygg utan mäter också energiförbrukning och rapporterar till din controller. Formfaktorn är så liten att det lätt får plats 2st av denna i en vanligt standard-vägguttag. Hanterar laster upp till 2300W/10A.
Artikelnummer: 313510
Lagersaldo: 53st
Redo för omgående leverans.

399 kr
Mängdrabatt Styckpris inkl.moms Du sparar
2 st eller flera 379 kr 40:-
4 st eller flera 375 kr 96:-
6 st eller flera 371 kr 168:-
10 st eller flera 367 kr 320:-


ZNet Lite

Enheten fungerar helt och hållet


RaZberry

Obekräftat


Vera

Obekräftat


Home Center

Obekräftat


Homey

Obekräftat


Nexa

Obekräftat


Zipabox

Obekräftat

Denna Z-Wave brytare från svenska Telldus är inte bara snygg utan mäter också energiförbrukning och rapporterar till din controller. Formfaktorn är så liten att det lätt får plats 2st av denna i en vanligt standard-vägguttag.

Hanterar laster upp till 2300W/10A.

Skriv ut produktsidan

Skriv en recension

Vad är Z-Wave Plus?

Z-Wave Plus™ är en certifiering som är utvecklad för att hjälpa användare att identifiera produkter som använder den "nya generationen" även känd som "500 serien" av Z-Wave hårdvara. Z-Wave Plus™ erbjuder en drös med olika extra funktioner och möjligheter som förbättrar ditt användande och gör att installationen av Z-Wave enheter blir enklare.

Z-Wave har varit ledande på marknaden inom driftskompatibla smarta enheter för hemmet sedan 2004. Med introduktionen av Next-Gen (Z-Wave 500 serien) hårdvaran så såg Z-Wave nya möjligheter, inkluderat med längre räckvidd, längre batteritid, Over The Air uppgradering (OTA), fler RF kanaler och mycket mer. Allt detta och dom är bakåtkompatibla med existerande Z-Wave enheter.

För konsumenter, husägare, integratörer och tjänsteleverantörer så blev denna uppgradering väldigt fördelsfull i termerna av mycket enklare installation, rikare enhetsprofiler, förbättrad självläkning och längre batteritid.

Egenskaper:

  • 50% Längre batteritid
  • 67% Längre räckvidd
  • 250% Mer bandbredd
  • 3 F kanaler för förbättrad störningsskydd och högre bandbredd
  • Ny Plug-n-Play nätverks-bred inkluderingsprocess
  • Förbättrad självläkning och feltolerans med Explorer Frame funktion
  • Standardiserad metod för Over the Air firmware uppdateringar (OTA)
  • Förbättrad information för produkt certifierings databasen

För att vara säker på vad som är Z-Wave Plus certifierat så notera denna bild över produktbilderna på vår hemsida (Z-Wave Plus)