Telldus

Telldus Z-Wave Miniswitch on/off med energimätning

Denna Z-Wave brytare från svenska Telldus är inte bara snygg utan mäter också energiförbrukning och rapporterar till din controller. Formfaktorn är så liten att det lätt får plats 2st av denna i en vanligt standard-vägguttag. Hanterar laster upp till 1800W/10A.
Artikelnummer: 313510
Lagersaldo: 22st
399 kr


ZNet Lite

Enheten fungerar helt och hållet
Se produkt


RaZberry

Obekräftat
Se produkt


Vera

Obekräftat
Se produkt


Home Center

Obekräftat
Se produkt


Homey

Obekräftat
Se produkt


Nexa

Obekräftat
Se produkt


Zipabox

Obekräftat
Se produkt

Denna Z-Wave brytare från svenska Telldus är inte bara snygg utan mäter också energiförbrukning och rapporterar till din controller. Formfaktorn är så liten att det lätt får plats 2st av denna i en vanligt standard-vägguttag.

Hanterar laster upp till 1800W/10A.

Skriv en recension

Vad är Z-Wave Plus?

Z-Wave Plus™ är en certifiering som är utvecklad för att hjälpa användare att identifiera produkter som använder den "nya generationen" även känd som "500 serien" av Z-Wave hårdvara. Z-Wave Plus™ erbjuder en drös med olika extra funktioner och möjligheter som förbättrar ditt användande och gör att installationen av Z-Wave enheter blir enklare.

Z-Wave har varit ledande på marknaden inom driftskompatibla smarta enheter för hemmet sedan 2004. Med introduktionen av Next-Gen (Z-Wave 500 serien) hårdvaran så såg Z-Wave nya möjligheter, inkluderat med längre räckvidd, längre batteritid, Over The Air uppgradering (OTA), fler RF kanaler och mycket mer. Allt detta och dom är bakåtkompatibla med existerande Z-Wave enheter.

För konsumenter, husägare, integratörer och tjänsteleverantörer så blev denna uppgradering väldigt fördelsfull i termerna av mycket enklare installation, rikare enhetsprofiler, förbättrad självläkning och längre batteritid.

Egenskaper:

  • 50% Längre batteritid
  • 67% Längre räckvidd
  • 250% Mer bandbredd
  • 3 F kanaler för förbättrad störningsskydd och högre bandbredd
  • Ny Plug-n-Play nätverks-bred inkluderingsprocess
  • Förbättrad självläkning och feltolerans med Explorer Frame funktion
  • Standardiserad metod för Over the Air firmware uppdateringar (OTA)
  • Förbättrad information för produkt certifierings databasen

För att vara säker på vad som är Z-Wave Plus certifierat så notera denna bild över produktbilderna på vår hemsida (Z-Wave Plus)