Telldus

Telldus Z-Wave Plug-in Switch

Telldus är glada och stolta över att kunna presentera sin första egenutvecklade smartplug. Bakom innovationen står samma team som utvecklat TellStick vilket borgar för trygghet och säkerhet. Pluggen innehåller den senaste Z-Wave-tekniken med möjlighet att styra på/av p... läs mer
Artikelnummer: 311912
Lagersaldo: 21st
Redo för omgående leverans.

269 kr
Mängdrabatt Styckpris inkl.moms Du sparar
2 st eller flera 256 kr 26:-
4 st eller flera 253 kr 64:-
6 st eller flera 247 kr 132:-
10 st eller flera 242 kr 270:-


ZNet Lite

Enheten fungerar helt och hållet
Se produkt


RaZberry

Obekräftat
Se produkt


Vera

Enheten fungerar helt och hållet
Se produkt


Home Center

Enheten fungerar helt och hållet i HC2 och HCL
Se produkt


Homey

Obekräftat
Se produkt


Nexa

Obekräftat
Se produkt


Zipabox

Enheten fungerar helt och hållet
Se produkt

Telldus är glada och stolta över att kunna presentera sin första egenutvecklade smartplug. Bakom innovationen står samma team som utvecklat TellStick vilket borgar för trygghet och säkerhet. Pluggen innehåller den senaste Z-Wave-tekniken med möjlighet att styra på/av på lampor och annan eletronisk utrustning upp till 2000W.

 • Kompatibel med Telldus Live!
 • Upp till 2000W belastning
 • Slimmad design
 • Petsäker

I och med Z-Wave-tekniken kan pluggen användas som repeater för hela Z-Wave-nätverket. (Läs mer om Z-Wavetekniken i rutan här ovan). Den är designad för få plats med två pluggar i ett vanligt 2-vägsuttag, något som har varit näst intill omöjligt med pluggar av andra fabrikat.

Pluggen är mycket enkel att installera och integrera i vårt smarta system – Telldus Live! När du väl installerat den kan du enkelt lägga upp scheman och skapa händelser som får pluggen att sätta på eller stänga av ansluten apparat efter bestämda tider, efter solens upp- och nedgång eller när en sensor uppnår ett visst värde. Dessutom kan du se status på pluggen i realtid i både Telldus Live! och vår smartphone-app. På sidan av uttaget finns en liten LED-indikator som visar status. Men du kan välja att stänga av indikatorn om du vill att den inte ska lysa.

Skriv ut produktsidan

Räckvidd .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  . ca 30m (fri sikt)
Skyddsklass . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . IP21
Frekvens . . . . . . . . . . . . . . . . . 868.42MHz (EU)
Driftspänning .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  . 230V 50Hz
Max brytström .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  10A
Max belastning .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  . 2000W
Z-Wave chip . . . . . . . . 5:th generation Z-Wave Plus

Skriv en recension

Vad är Z-Wave Plus?

Z-Wave Plus™ är en certifiering som är utvecklad för att hjälpa användare att identifiera produkter som använder den "nya generationen" även känd som "500 serien" av Z-Wave hårdvara. Z-Wave Plus™ erbjuder en drös med olika extra funktioner och möjligheter som förbättrar ditt användande och gör att installationen av Z-Wave enheter blir enklare.

Z-Wave har varit ledande på marknaden inom driftskompatibla smarta enheter för hemmet sedan 2004. Med introduktionen av Next-Gen (Z-Wave 500 serien) hårdvaran så såg Z-Wave nya möjligheter, inkluderat med längre räckvidd, längre batteritid, Over The Air uppgradering (OTA), fler RF kanaler och mycket mer. Allt detta och dom är bakåtkompatibla med existerande Z-Wave enheter.

För konsumenter, husägare, integratörer och tjänsteleverantörer så blev denna uppgradering väldigt fördelsfull i termerna av mycket enklare installation, rikare enhetsprofiler, förbättrad självläkning och längre batteritid.

Egenskaper:

 • 50% Längre batteritid
 • 67% Längre räckvidd
 • 250% Mer bandbredd
 • 3 F kanaler för förbättrad störningsskydd och högre bandbredd
 • Ny Plug-n-Play nätverks-bred inkluderingsprocess
 • Förbättrad självläkning och feltolerans med Explorer Frame funktion
 • Standardiserad metod för Over the Air firmware uppdateringar (OTA)
 • Förbättrad information för produkt certifierings databasen

För att vara säker på vad som är Z-Wave Plus certifierat så notera denna bild över produktbilderna på vår hemsida (Z-Wave Plus)