Aeotec

Aeotec Water Sensor 6

Vi skyddar vårt hem med diverse röksensorer, dörrlås och larm. Men varje år blir fler hus skadade av små vattenläckor än av bränder och inbrott. Water Sensor 6 från Aeon Labs förändrar det! Genom att använda sig av Z-Wave Plus tekniken så kommunicerar den med di... läs mer
Artikelnummer: ZW122
Lagersaldo: 1st - Passa på
629 kr
Mängdrabatt Styckpris inkl.moms Du sparar
2 st eller flera 598 kr 62:-
4 st eller flera 591 kr 152:-
6 st eller flera 585 kr 264:-
10 st eller flera 579 kr 500:-


ZNet Lite

Enheten fungerar inte helt och hållet
Se produkt


RaZberry

Obekräftat
Se produkt


Vera

Obekräftat
Se produkt


Home Center

Enheten fungerar helt och hållet i HC2 och HCL
Se produkt


Homey

Enheten fungerar inte alls
Se produkt


Nexa

Enheten fungerar inte helt och hållet
Se produkt


Zipabox

Obekräftat
Se produkt

Vi skyddar vårt hem med diverse röksensorer, dörrlås och larm. Men varje år blir fler hus skadade av små vattenläckor än av bränder och inbrott. Water Sensor 6 från Aeon Labs förändrar det!

Genom att använda sig av Z-Wave Plus tekniken så kommunicerar den med ditt smarta hem och meddelar dig så fort den känner av vatten och sköter åtgärder för att förhindra en större skada. Den lilla sensorn känner av väldigt små mängder vatten, så lite som 0.5mm / 0.02" vilket gör den till ditt första försvar mot en vattenskada som kan skapas av läckande vattenledningar, överfyllt badkar eller en läckande diskho. Låt Water Sensor 6 stänga av vattnet till huset, stänga av elektronik i närheten och meddela dig om faran innan det är försent!

Sin kompakta design gör det möjligt att placera Water Sensor 6 nästan vart som helst i hemmet och skulle önskat område vara för litet så finns Water Sensor Dock som möjliggör vattenavkänning via 1 eller 2 externa sensorer.

Och den har mer att erbjuda. Water Sensor 6 innehåller dessutom en vibrationssensor som detekterar manipulerings- och nödhändelser och även en temperatursensor

Egenskaper

 • Vattensensor med integrerad vibration och temperatursensor
 • Detekterar minimal mängd vätska från 0.5mm / 0.02"
 • Kompakt design
 • Strömförsörjs via 1st batteri (CR123A) - ingår
 • Batteritid upp till 2 år
 • Trådlös komunikation via Z-Wave Plus
Smarta Hem
Protokoll Z-Wave Plus
Strömförsörjning
Batterityp CR123A
Batteritid (ungefärlig) 2 år
Strömförsörjning Batteri
Övrig information
Yttermaterial Plast
Dimensioner (L x B x H) 115 x 40 x 40

Skriv en recension

Vad är Z-Wave Plus?

Z-Wave Plus™ är en certifiering som är utvecklad för att hjälpa användare att identifiera produkter som använder den "nya generationen" även känd som "500 serien" av Z-Wave hårdvara. Z-Wave Plus™ erbjuder en drös med olika extra funktioner och möjligheter som förbättrar ditt användande och gör att installationen av Z-Wave enheter blir enklare.

Z-Wave har varit ledande på marknaden inom driftskompatibla smarta enheter för hemmet sedan 2004. Med introduktionen av Next-Gen (Z-Wave 500 serien) hårdvaran så såg Z-Wave nya möjligheter, inkluderat med längre räckvidd, längre batteritid, Over The Air uppgradering (OTA), fler RF kanaler och mycket mer. Allt detta och dom är bakåtkompatibla med existerande Z-Wave enheter.

För konsumenter, husägare, integratörer och tjänsteleverantörer så blev denna uppgradering väldigt fördelsfull i termerna av mycket enklare installation, rikare enhetsprofiler, förbättrad självläkning och längre batteritid.

Egenskaper:

 • 50% Längre batteritid
 • 67% Längre räckvidd
 • 250% Mer bandbredd
 • 3 F kanaler för förbättrad störningsskydd och högre bandbredd
 • Ny Plug-n-Play nätverks-bred inkluderingsprocess
 • Förbättrad självläkning och feltolerans med Explorer Frame funktion
 • Standardiserad metod för Over the Air firmware uppdateringar (OTA)
 • Förbättrad information för produkt certifierings databasen

För att vara säker på vad som är Z-Wave Plus certifierat så notera denna bild över produktbilderna på vår hemsida (Z-Wave Plus)