Aeotec

Aeotec Range Extender 6 - GEN5

Vi alla vet hur irriterande det kan vara med dålig signalstyrka. Dåligt wifi, dålig mottagning på telefonen.. Tänk om ditt smarta hem skulle lida av dålig signalstyrka och samma frustration? Då skulle ditt smarta hem inte vara så smart längre. Range Extender från A... läs mer
Artikelnummer: ZW117-C15
Utgått ur sortimentet

Ersättare
Aeotec Range Extender 7


ZNet Lite

Enheten fungerar helt och hållet
Se produkt


RaZberry

Obekräftat
Se produkt


Vera

Enheten fungerar helt och hållet
Se produkt


Home Center

Enheten fungerar helt och hållet i HC2 och HCL
Se produkt


Homey

Obekräftat
Se produkt


Nexa

Obekräftat
Se produkt


Zipabox

Obekräftat
Se produkt

Vi alla vet hur irriterande det kan vara med dålig signalstyrka. Dåligt wifi, dålig mottagning på telefonen.. Tänk om ditt smarta hem skulle lida av dålig signalstyrka och samma frustration? Då skulle ditt smarta hem inte vara så smart längre.

Range Extender från Aeotec säkerställer uppkopplingen i ditt Z-Wave system genom att lyssna efter kommandon som din controller skickar ut, förstärker och sedan skickar ut kommandot igen.

Förstärker Z-Wave signaler
Range Extender repeterar inte bara kommandon, den förstärker dem också för att förbättra pålitligheten och noggranheten i ditt Z-Wave nätverk.

Stor men liten
Trotts sin kapacitet så tar Range Extendern inte upp så mycket plats. Designen är gjord för att få så mycket som möjligt, så litet som möjligt utan att kompromissa med prestanda. Den lilla formfaktorn gör så att pluggen inte hamnar i konflikt med grannuttagen.

Skriv en recension

Vad är Z-Wave Plus?

Z-Wave Plus™ är en certifiering som är utvecklad för att hjälpa användare att identifiera produkter som använder den "nya generationen" även känd som "500 serien" av Z-Wave hårdvara. Z-Wave Plus™ erbjuder en drös med olika extra funktioner och möjligheter som förbättrar ditt användande och gör att installationen av Z-Wave enheter blir enklare.

Z-Wave har varit ledande på marknaden inom driftskompatibla smarta enheter för hemmet sedan 2004. Med introduktionen av Next-Gen (Z-Wave 500 serien) hårdvaran så såg Z-Wave nya möjligheter, inkluderat med längre räckvidd, längre batteritid, Over The Air uppgradering (OTA), fler RF kanaler och mycket mer. Allt detta och dom är bakåtkompatibla med existerande Z-Wave enheter.

För konsumenter, husägare, integratörer och tjänsteleverantörer så blev denna uppgradering väldigt fördelsfull i termerna av mycket enklare installation, rikare enhetsprofiler, förbättrad självläkning och längre batteritid.

Egenskaper:

  • 50% Längre batteritid
  • 67% Längre räckvidd
  • 250% Mer bandbredd
  • 3 F kanaler för förbättrad störningsskydd och högre bandbredd
  • Ny Plug-n-Play nätverks-bred inkluderingsprocess
  • Förbättrad självläkning och feltolerans med Explorer Frame funktion
  • Standardiserad metod för Over the Air firmware uppdateringar (OTA)
  • Förbättrad information för produkt certifierings databasen

För att vara säker på vad som är Z-Wave Plus certifierat så notera denna bild över produktbilderna på vår hemsida (Z-Wave Plus)