Athom

Homey Bridge

Artikelnummer: ATHEHOMEYBRIDGE
Lagersaldo: 4st - Passa på
 Homey Bridge är det senaste smarta navet i Homey-familjen. Den har Zigbee, Z-Wave Plus, Wi-Fi, Bluetooth, 433MHz och IR, och den använder den älskade Homey-appen för kontroll och automatisering. Låter som Homey Pro, men det finns några stora skillnader. Det börjar me... läs mer
755 kr
Ord. pris 895 kr

 Homey Bridge är det senaste smarta navet i Homey-familjen. Den har Zigbee, Z-Wave Plus, Wi-Fi, Bluetooth, 433MHz och IR, och den använder den älskade Homey-appen för kontroll och automatisering.

Låter som Homey Pro, men det finns några stora skillnader. Det börjar med designen, som är helt annorlunda. Den är nu blanksvart i kombination med aluminium. Naturligtvis är signaturen RGD LED-ring fortfarande närvarande, men den är mer subtil.

De viktigaste skillnaderna mellan Homey Bridge och Homey Pro:

 • Homey App Store för Homey Bridge är mer kontrollerad. Detta innebär att Homey Apps för Homey Bridge kommer att vara av högre kvalitet, men det kan bli mindre, särskilt för proffs-/nischenheter och användning- fall. Det finns fortfarande tiotusentals produkter som stöds!
 • Homey Bridge kör sin logik och intelligens i molnet. Den främsta anledningen till att Homey Bridge är så mycket billigare är att processorkraften hos Homey flyttade, vilket är MYCKET, till molnet. Det betyder att Homey Bridge är beroende av en fungerande internetanslutning för att fungera, precis som smarta termostater, röstassistenter och Chromecasts gör. OBS: Detta betyder INTE att det finns några kompromisser om integritet. Användarnas personliga data är fortfarande förbjudna, och Homey använder inga personliga uppgifter för återförsäljning, profilering eller andra skumma saker.
 • Homey Bridge inkluderar tre månaders Homey Premium. En aktiv Homey Premium-prenumeration på 2,99 EUR/månad krävs för att ansluta fler än fem enheter till Homey. Användare kan alltid använda upp till fem enheter gratis, utan någon prenumeration och inklusive ett obegränsat antal Homey Flows.

Användarupplevelsen för Homey Bridge och Pro är för det mesta likartad. De flesta enheter stöds av båda produkterna, och de delar samma Homey-app för kontroll och automatisering.

Homey Bridge mäter 127 x 35 x 127 mm.

Skriv en recension

Vad är Z-Wave Plus?

Z-Wave Plus™ är en certifiering som är utvecklad för att hjälpa användare att identifiera produkter som använder den "nya generationen" även känd som "500 serien" av Z-Wave hårdvara. Z-Wave Plus™ erbjuder en drös med olika extra funktioner och möjligheter som förbättrar ditt användande och gör att installationen av Z-Wave enheter blir enklare.

Z-Wave har varit ledande på marknaden inom driftskompatibla smarta enheter för hemmet sedan 2004. Med introduktionen av Next-Gen (Z-Wave 500 serien) hårdvaran så såg Z-Wave nya möjligheter, inkluderat med längre räckvidd, längre batteritid, Over The Air uppgradering (OTA), fler RF kanaler och mycket mer. Allt detta och dom är bakåtkompatibla med existerande Z-Wave enheter.

För konsumenter, husägare, integratörer och tjänsteleverantörer så blev denna uppgradering väldigt fördelsfull i termerna av mycket enklare installation, rikare enhetsprofiler, förbättrad självläkning och längre batteritid.

Egenskaper:

 • 50% Längre batteritid
 • 67% Längre räckvidd
 • 250% Mer bandbredd
 • 3 F kanaler för förbättrad störningsskydd och högre bandbredd
 • Ny Plug-n-Play nätverks-bred inkluderingsprocess
 • Förbättrad självläkning och feltolerans med Explorer Frame funktion
 • Standardiserad metod för Over the Air firmware uppdateringar (OTA)
 • Förbättrad information för produkt certifierings databasen

För att vara säker på vad som är Z-Wave Plus certifierat så notera denna bild över produktbilderna på vår hemsida (Z-Wave Plus)

Vad är Z-Wave S2?

Z-Wave S2 är den senaste generationen av Z-Wave som utvecklats för att minska strömförbrukningen, snabbare kommandon mellan enheter och öka säkerheten på nätverket.

Avancerad enkryptering

S2 förbättrar Z-Wave Plus och Gen5 enheter med ett extra lager av AES 128-bitars kryptering av trådlösa signaler i kombination med säkerhetsklass UL 1023.

Ökad säkerhet

De två första lagren av säkerhet förenas med ett tredje - Always-on ECDH nyckelutbyte, vilket gör man-in-the-middle eller brute force hacking nästan är omöjligt.

Bättre batteritid

ECDH och AES 128-bit reducerar Z-Wave Plus trådlösa dataöverföring, säkerhetskommunikation använder nu 66% mindre batteri.

Snabbare kommandon

Ditt smarta hem blir sömlöst. S2-enheter förbättra Z-Waves trådlösa prestandahastighet med mer än 50%, vilket minskar latensen ner till millisekunder.

För att vara säker på vad som är Z-Wave S2 certifierat så notera denna bild över produktbilderna på vår hemsida (Z-Wave Plus)