Frient

frient Electricity Meter Interface 2 LED (Zigbee)

Artikelnummer: FRIZEMIV2
Lagersaldo: 3st - Passa på
Trådlösa mätaravläsningar, energiförbrukningsövervakning, gränssnitt för elmätare med LED-pulser, Zigbee, fungerar med Homey och SmartThings. Bli energimedveten med fjärrmätaravläsningar från elmätarens gränssnitt 2. Spåra din energiförbrukning, identifie... läs mer
1 025 kr

Trådlösa mätaravläsningar, energiförbrukningsövervakning, gränssnitt för elmätare med LED-pulser, Zigbee, fungerar med Homey och SmartThings.

 1. Bli energimedveten med fjärrmätaravläsningar från elmätarens gränssnitt 2.
 2. Spåra din energiförbrukning, identifiera toppar, minska förbrukningen och spara pengar.
 3. Hjälp miljön: Flytta en del av din konsumtion till lågtrafik.
 4. Enkel installation: Montera den här vännen själv på en mätare som har en lysdiod som indikerar strömförbrukning.
 5. HUB KRÄVS: Denna Zigbee-frient behöver ett nav för att ansluta till ditt smarta hem. Elmätargränssnittet 2 fungerar med Homey och SmartThings. Alla funktioner fungerar inte med alla nav.
 6. Kompatibel med: Mätare som har en blinkande LED-lampa med en standarduteffekt på 1000 pulser/kWh. Konfigurerbar pulsfrekvens tillgänglig med valda nav.

Informera dig om din energiförbrukning.
Denna vän kallas ett gränssnitt för elmätare – men det låter dig spåra vad din mätare med LED-pulser läser. Electricity Meter Interface 2 är verkligen en hjälpsam liten vän som låter dig identifiera dina toppar och börja flytta en del av din förbrukning till lågtrafik – för att hjälpa nätet, miljön och din energiräkning.

Arbeta med mätare med ett blinkande LED-ljus.
Detta elmätargränssnitt fungerar med mätare som har en lysdiod som indikerar strömförbrukning och en standarduteffekt på 1000 pulser/kWh. Konfiguration av pulsfrekvensen är dock tillgänglig med valda nav.

Enkel installation.
Montera elmätargränssnittet 2 på din mätare och börja få fjärrmätaravläsningar via en kompatibel smart hemhub. Det finns inget behov av professionell hjälp för att installera den. Du kan göra det själv.

Funktioner:

 • Informera dig om din energiförbrukning
 • Arbeta med mätare med LED som indikerar strömförbrukning
 • Enkel installation
 • Kommunikationsprotokoll: Zigbee
 • Batteri: 2 x AA, utbytbart
 • Batteritid: 2 år, uppdatering var 5:e sekund, vid rumstemperatur
 • IP-klass: IP22
 • Driftstemperatur -20 till +60°C

Skriv en recension