Elitek

Parkeringssensor Trådlös med LED-display

Artikelnummer: 03-203
Lagersaldo: 72st
Manual
Trådlös parkeringssensor, slipp kabeldragningarna! Detta system är perfekt för dig som utan krångel vill få backvarnare/parkeringshjälp till bilen. Överföringen mellan parkeringssensorerna och LED-displayen är trådlös, så du slipper dra kablar ända fram till fr... läs mer
499 kr

Trådlös parkeringssensor, slipp kabeldragningarna!

Detta system är perfekt för dig som utan krångel vill få backvarnare/parkeringshjälp till bilen. Överföringen mellan parkeringssensorerna och LED-displayen är trådlös, så du slipper dra kablar ända fram till främre kupén. Displayen kan då monteras dolt för att enbart få ljudvarning.Ljudvarningen går att stänga av via en knapp på displayen. Displayen visar en avståndsindikering mot förmål bakom bilen. Kan även monteras fram.

Trådlösa räckvidden är tillräckligt lång för att parkeringssensorn ska kunna användas på husbilar eller andra längre fordon. Sensorerna har en noggranhet på +/- 1cm och mäter avstånd från 0cm upp till 2,5m bakom bilen. LED-displayen visar dig grafiskt hur du närmar dig föremål bakom bilen. Det går att använda bara ner till 2 sensorer om man inte önskar montera alla 4.

Verktyg för montering medföljer i form av en hålsåg som du enkelt fäster på en skruvdragare för att göra hål till sensorerna. Det går att lacka sensorerna.

Detaljerad produktinformation
Sensorernas känslighet: 0cm~2.5m
Sensorernas sladd till huvudenheten är lite mer än 2m långa.
Hålsågen är 21,5mm i diameter
Sensorn mäter 21,4mm i diameter på "inre" delen och 24mm på "yttre" delen.
Displayen visar objekt mellan: 40cm~2.5m
Självtest vid start, indikerar direkt om något är fel
Sensorernas noggranhet: +/-1cm
Frekvens: 433MHz
Strömförsörjning: 9.6~15V DC

Skriv en recension