Milesight

Milesight AM103 LoRa Indoor Sensor

Artikelnummer: AM103-868M
Leveranstid: Levereras inom 24-72h
Milesight AM103 är en LoRaWAN enhet med tre olika sensorer som övervakar inomhusklimatet på kontoret, skolan, konferenslokalerna, sjukhuset, verkstaden m.m. Enheten monitorerar temperatur, luftfuktighet, och koldioxid. Modellen har dessutom en E-ink skärm som presentera... läs mer
Fri frakt
2 319 kr

Milesight AM103 är en LoRaWAN enhet med tre olika sensorer som övervakar inomhusklimatet på kontoret, skolan, konferenslokalerna, sjukhuset, verkstaden m.m.

Enheten monitorerar temperatur, luftfuktighet, och koldioxid.

Modellen har dessutom en E-ink skärm som presenterar mätvärden för personalen. Vem som helst som går förbi enheten på väggen kan se till exempel koldioxidnivån, koldioxidhalten eller temperaturen.

Ett ansikte på displayen presenterar på ett väldigt enkelt sätt om luftkvalitén är bra, på gränsen eller dåligt. Man kan själv sätta nivåerna i enheten. En lysdiod kan sätta att blinka rött om gränsvärden överskrids.

AM103 är superenkel att installera eftersom den levereras med Li-SOCI batterier som klara 3 år (vid 10 minuters intervall). Enheten är bara att skruva upp eller klistra upp på väggen med medföljande 3M dubbelhäftande platta. Ingen kabeldragning behövs.

Anslutningen till Milesight LoRaWAN gateway och IoT Cloud sköts helt automatisk bara genom att skanna streckkoden med mobilappen (Milesight IoT Cloud) eller manuell knappa in serienumret i webportalen.

Och vill man hellre strömmata enheten permanent så finns en USB C-port på baksidan som är kompatibel med vanliga USB-laddare.

Enheten kommer förkonfigurera (Plug-n-play) för att bara anslutas till Milesight LoRaWAN gateway / Milesight IoT Cloud via serienummret på en streckod. Men enheten kan konfigureras via en mobilapp bara genom att lägga mobilen mot enheten (NFC). Vill man ändra inställningarna för E-ink skärmen eller konfigurera enheten att passa andra LoRaWAN gateway eller Cloud system så görs det enkelt via appen i mobilen.

Produktblad Milesight AM103-serien 

Övriga Milesight LoRaWAN sensorer och noder 

Milesight IoT Cloud broschyr 

 

Frekvensband   868 MHz
Livslängd på batteri   3 år vid 10 minuters intervall
Temperatur   -20 till + 70 grader
Mätområde   Temperatur: -40 till +85
    Luftfuktighet: 0-100% relativ luftuktighet
    Koldioxid: 400-5000 ppm
Strömförsörjning   2 x Li-SOCI 2700 mAh ER14505
    USB C

Skriv en recension