Milesight

Milesight EM310 LoRaWAN Ultrasonic Level Senson

Artikelnummer: EM310-UDL-868M
Leveranstid: Levereras inom 24-72h
Milesight EM310-UDL är en LoRaWAN enhet för avståndsmätning med ultrajud. Den har även en inbyggd 3-axlig lägessensor som känner av lägesförändringar. EM310-UDL kommer med att Li-SICI-batteri för upp till 10 års kontinuerligt bruk. EM310-UDL är mycket framtagen... läs mer
1 319 kr

Milesight EM310-UDL är en LoRaWAN enhet för avståndsmätning med ultrajud. Den har även en inbyggd 3-axlig lägessensor som känner av lägesförändringar.

EM310-UDL kommer med att Li-SICI-batteri för upp till 10 års kontinuerligt bruk.

EM310-UDL är mycket framtagen för applikationer där man planerar större mängder mätare och där priset är viktigt.

Modellen lämpar sig mycket väl till exempelvis återvinningskärl, klädinsamlingsstationer, soprum, papperskorgar, parkeringsgarage eller andra installationer där man vill mäta fyllnadsgrad eller om något finns på plats.

EM310-UDL är mycket kompakt och kan enkelt monteras via skruvar.

Den är helt vattentät (IP67) och gjord för placering utomhusapplikationer.

EM310-UDL kan mäta på intervall men kan också kopplas till att mäta/rapportera direkt vid t.ex. positionsförändring eller om den når över/under en viss nivå. Exempelvis kan den rapportera på direkten om en bil kommer eller åker från en parkeringsplats i ett gararage eller om en papperskorg/återvinningskärl blir full.

Enheten är superenkel att installera och underhålla eftersom den levereras med ett Li-SOCI batterier som klara upp till 10 år kontinuerlig drift.

Anslutningen till Milesight LoRaWAN gateway och IoT Cloud sköts helt automatisk bara genom att skanna streckkoden med mobilappen (Milesight IoT Cloud) eller manuell knappa in serienumret i webportalen.

Enheten kommer förkonfigurera (Plug-n-play) för att bara anslutas till Milesight LoRaWAN gateway / Milesight IoT Cloud via serienumret på en streckkod. Men enheten kan konfigureras via en mobilapp bara genom att lägga mobilen mot enheten (NFC) eller via en PC och en USB-C kabel. Vill man ändra inställningarna eller konfigurera enheten att passa andra LoRaWAN gateway eller Cloud system så görs det enkelt via appen i mobilen (NFC) eller en PC (USB).

Produktblad Milesight EM310-UDL 

Övriga Milesight LoRaWAN sensorer och noder 

Milesight IoT Cloud broschyr  

Användarmanual

 

Frekvensband   868 MHz
Livslängd på batteri   10 år vid 10 minuters intervall + 20 aktiviteter
Temperatur   -15 till +60 grader
Mätområde   Avstånd: 3 - 450 cm
    Position: Normal eller Tilt
Strömförsörjning   2 × 3500 mAh ER17505 Li-SOCl2 batteri

Skriv en recension