Panorama antennas

Panorama Panelantenn 3G 11dBi 5m kabel SMA hane

En riktantenn för 3G/HSDPA (2170MHz) och vanlig GSM (900 och 1800MHz) med en förstärkning på upp till 11 dBi. En av få riktiga multibandsantenner som ger lika bra förstärkning över alla 3G/GSM-frekvensbandet Denna antenn lämpar sig utmärkt för 3G routrar och 3G datako... läs mer
Artikelnummer: WM11-DEP3G-5SP
Utgått ur sortimentet

En riktantenn för 3G/HSDPA (2170MHz) och vanlig GSM (900 och 1800MHz) med en förstärkning på upp till 11 dBi. En av få riktiga multibandsantenner som ger lika bra förstärkning över alla 3G/GSM-frekvensbandet
Denna antenn lämpar sig utmärkt för 3G routrar och 3G datakort/USB-adapters där man har dålig mottagning. Antennen har en mycket god riktverkan. Den monteras på maströr (upp till 50mm) eller väggmonteras via ett vinklingsbart fäste +-40 grader.
Till skillnad från enklare antenner så har denna riktantenn en mycket god förstärkning med en bibehållen stor öppningsvinkel (horisontellt är den 45°) vilket gör det lätt att rikta in antennen.
Har ni behov av en antenn som kan ta in flera basstationer (t.ex. flera operatörer eller om det finns flera basstationer inom räckvidd) så rekommenderar vi rundstrålande antenner såsom Poynting rundstrålande antenner.
Kontakten på den 5 meter långa kabeln är SMA-hane.

Skriv en recension