Panorama antennas

Panorama portabel antenn MIMO 4G/3G/2G 2 meter SMA

En portabel 4G MiMo-antenn i Ultra Wideband-utförande. Passar alla 4G, 3G och GSM-frekvenser. Fungerar från 690MHz till 3000MHz. Ger ca 2 dB i antennvinst över hela bandet. De korspolariserade antennelementen ger bästa möjliga mottagning i en så pass liten antenn. Antenne... läs mer
Artikelnummer: DMM-7-27-2SP
Leveranstid: Levereras inom 48-72h
Leverantörs lager: 2st
399 kr
Lägg till i önskelista
Bevaka produkt

En portabel 4G MiMo-antenn i Ultra Wideband-utförande. Passar alla 4G, 3G och GSM-frekvenser. Fungerar från 690MHz till 3000MHz.
Ger ca 2 dB i antennvinst över hela bandet. De korspolariserade antennelementen ger bästa möjliga mottagning i en så pass liten antenn.
Antennen är rundstrålande och behöver inte riktas in mot basstationen.
2 meter RG-174 MiMo-kabel med dubbla SMA-hane kontakter.
Antennen har medföljande clips för montering på datorns bildskärm gör den super att ha med sig i datorväskan och montera om man behöver bättre täckning till din 4G USB adapter (adapterkablar för respektive 4G adapter behövs). Denna antenn fungerar bra som ett komplement till 4G USB-adaptrar vars interna antenner oftast är väldigt små och sitter för tätt ihop för en bra mottagning.
En sugkopp gör att du kan fästa antennen på insidan av ett fönster där du har bättre täckning än inne vid skrivbordet.
Antennen har även infällbara ben som gör att den kan stå upp på t.ex. fönsterbrädan eller skrivbordet.
Enkla tester på vårt kontor med en Huawei E398 4G adapter gav 9 Mbit/s med 4G adapterns inbyggda antenner och 17Mbit/s med denna antennen monterad på datorns skärm samt ca 20 Mbit/s med antennen monterad på fönsterrutan. Exakta hastighetsförbättringar är beroende signalstyrka på platsen samt antennens placering och operatörens belastning i nätet.
OBS! Ej DC-kortsluten så den detekteras inte av Huawei B593-routern (4G).

Skriv ut produktsidan

Skriv en recension