Panorama antennas

Panorama rundstrålande MiMo/diversity för 4G/3G/2G

En antenn som är specialbyggd för 4G (LTE) och 42Mbit 3G. Innehåller dubbla korspolariserade antenner för både sändning och mottagning. Perfekt för MiMo-teknik (4G sänder och tar emot på flera antenner samtidigt) samt diversity (3G har 1 antenn för sändning och 2 fö... läs mer
Artikelnummer: WMMG-7-27-5SP
Utgått ur sortimentet

En antenn som är specialbyggd för 4G (LTE) och 42Mbit 3G.
Innehåller dubbla korspolariserade antenner för både sändning och mottagning.
Perfekt för MiMo-teknik (4G sänder och tar emot på flera antenner samtidigt) samt diversity (3G har 1 antenn för sändning och 2 för mottagning).
Ultra Wideband 698MHz till 2700MHz
Passar alla 4G-, 3G-, GSM- samt WiMax-frekvenser.
Medföljande väggfäste går att vinkla +-45 grader.
Maströrfäste ingår. Upp till 60 mm rördiameter.
Bordsställ ingår. För montering t.ex. i ett fönster.
Förstärkning: 2.17 dBi.
Kontakter: 2 st SMA hane.
Kablar: 2 st på 5 meter.
Mått: 200 x 180 x 94 mm
Montering: Antennen behöver inte riktas mot basstationen. Den mesta vinsten med denna antenntyp fås om den monteras högt och fritt. Helst placering på taknock eller i toppen på ett maströr. Bör inte placeras mot plåtvägg eller på mitten av ett maströr.
Antennen ger samma signal ner till din router eller USB-sticka som du kan få på platsen du installera antennen. För många kunder kan det vara 20dB i skillnad mellan inomhus och uppe på taket. Testa gärna med 4G adaptern eller router på taket så vet du hur bra mottagning du kan få med hjälp av denna antenn.
NYHET - Antennen är numera DC-kortsluten så Tele2-versionen av Huawei B593 detekterar automatiskt antennen.
Fungerar även med D-Link DWR-923 och ZTE MF28G.
Behöver du bättre mottagning än du kan få med din 4G USB-adapter eller router när du testar på taket så kan du välja 2st Poynting LPDA-A0092 (fungerar på alla band) eller 1st Poynting MiMo XPOL2 riktantenn

Skriv en recension