Cradlepoint

Cradlepoint COR IBR1150LP3 4G LTE Router

Cradlepoint COR1150 är en prisvärd och mycket välutrustad kompakt router avsedd för kritiska M2M- och fordonsapplikationer som kräver 24x7 anslutning.Inbyggt 4GRoutern har inbyggd 4G som antingen kan fungera som primär internetlänk eller som sekundär länk vid driftstörn... läs mer
Artikelnummer: IBR1150LP3-EU
Leveranstid: Levereras inom 48-72h
Leverantörs lager: 1st
9 625 kr
Cradlepoint COR1150 är en prisvärd och mycket välutrustad kompakt router avsedd för kritiska M2M- och fordonsapplikationer som kräver 24x7 anslutning.
Inbyggt 4G
Routern har inbyggd 4G som antingen kan fungera som primär internetlänk eller som sekundär länk vid driftstörning i ordinarie internetlänken. Upp till 100 Mbit/s downlink och upp till 50 Mbit/s uplink. Naturligtvis med fallback till 3G och 2G för maximal täckning/driftsäkerhet.
Dubbla SIM-kort
Dubbla SIM-kort för maximal driftsäkerhet och möjliheter att byta operatör om en operatör inte har täckning eller om datamängden tar slut på ett abonnemang.
3 st Ethernet
Den har 3 st 10/100 Mbit Ethernet-portar som kan konfigureras som LAN, WAN, DMZ eller sekundär LAN. De tre portarna kan ställas separat. För ett fordon såsom t.ex. buss kan man ställa tre separata lokala fysiska nät. Dessutom kan man dela WiFi i två separata nät.
802.1x
Inbyggt stöd för 802.1x för fysisk Ethernet authentication.
Stryktålig och fordonsspecad
COR1100-serien är IP64-klassad, E-mark/ISO 7637-2 för fordon. MIL klassad enligt MIL STD 810G samt SAEJ1455.
Med sin kompakta storlek, eleganta metallhölje, fäste och externa antenner för mobilt bredband är COR idealisk för användning i applikationer som bankomater, övervakning, fordon m.m.
DC-matning
9-36 VDC strömmatning för fordonsmontering (DC-kabel ingår). AC powersupply som tillbehör.
GPS
Inbyggd aktiv GPS för tracking. Kräver extern GPS-antenn.
Övervakningsbar och managerbar via Cradlepoint Cloud tjänst (tillval)
Du kan managera och övervaka massvis av Cradlepoint-routrar via Cradlepoints Cloud-tjänst. Detta gör drift och övervakning även av stora mängder routrar väldigt enkel.
Inbyggd lastbalansering
Routern kan dela upp trafiken på flera länkar. Perfekt om man inte kan ha fiber men behöver bättre bandbredd. Både 4G-modulen och vanliga WAN-porten/portarna kan användas för att maximera bandbredden.
Inbyggd VPN för upp till 5 tunnlar
COR1150 ger också säker och tillförlitlig VPN-funktionalitet, så att användarna kan skapa, hantera och avsluta upp till 5 samtidiga IPSec tunnlar. Det möjliggör säker tillgång till företagets nätverk för affärssystem och ger ett säkert sätt att överföra känslig information till och från en avlägsen plats.
Quality of service
Inbyggt lättanvänt stöd för att anpassa hastighet och Quality of Service på olika LAN genom att dra en virtuell spak. Stödjer även 802.1Q VLAN för kunder med kritisk trafik.
Avancerad brandvägg och router
COR1150 har en SPI-brandvägg med möjligheter till olika filtreringar inkl. IP-adresser, typ av trafik och även URL:er. Routern stödjer även även routingprotokoll såsom BGP, OSPF och RIP.

Skriv ut produktsidan

Skriv en recension