Advantech B+B

Advantech B+B ICR-3211B NB-IoT router

Artikelnummer: ICR-3211B
Leveranstid: Levereras inom 24-72h
Advantech B+B ICR-3211 LTE-M/NB-IoT-router är det perfekta sättet att ansluta RS-232- och Ethernet- enheter till mobilnätet. En perfekt lösning för industriella M2M- och IoT-applikationer så som betalstationer, automater, digitala skyltar, terminaler tillsammans med mätare... läs mer
Fri frakt
4 020 kr

Advantech B+B ICR-3211 LTE-M/NB-IoT-router är det perfekta sättet att ansluta RS-232- och Ethernet- enheter till mobilnätet. En perfekt lösning för industriella M2M- och IoT-applikationer så som betalstationer, automater, digitala skyltar, terminaler tillsammans med mätare, UPS-system, PLC och mycket mer.
Det unika men LTE CAT M1 och LTE NB1 är förmågan att sända och ta emot data under förhållanden med mycket låg signalstyrka.
LTE CAT M1 ger mottagning även under förhållanden med 12 dB lägre signal än vanlig LTE Cat-4. Cat-NB1 (NB-IoT) ger mottagning i förhållanden med 20 dB lägre signal än vanlig LTE. Både Cat-M1 och Cat-NB1 är mer feltoleranta än vanlig LTE och hanterare automatisk omsändning upp till 10 gånger. Allt för att ge maximal täckning under extrema förhållanden.
En annan mycket stor fördel är att LTE Cat-M1/NB1 routern har ett globalt godkännande och enheter får/kan användas i hela världen. Vanliga LTE routrar är ofta godkända i vissa regioner såsom Europa, USA eller Kina.
Förutom sina två oberoende eller bryggade Ethernet-portar, seriella portar RS232 och RS485 har ICR-3211 inbyggd digital I/O-anslutning, backup realtidsklocka och stöd för sleep mode.
Enheten har två skyddade SIM-kortplatser för redundans mellan olika operatörer och nät.
Routern har också flera olika diagnostiska funktioner som automatiskt övervakar routerns status och dess anslutningar för att åtgärda eventuella problem.
ICR-3200 placerar intelligens längst ute i nätverket med en kraftfull Cortex A8-processor på 1 GHz, 512 MB RAM och 4 GB EMMC FLASH-minne i pSLC-läge för lång livslängd och kritiska industriella applikationer. 1 GB dedikerat minne ger gott om lagringsutrymme för anpassade skript, program och ett brett utbud av protokoll.
Med öppen Linux-plattform och breda möjligheter att programmera kundens SW-applikationer i Python, C/C ++ eller webbläsarbaserad flödesredigerare för Node-RED erbjuder ICR-3211 en verklig öppen utvecklingsplattform för Industrial IoT-applikationer.
Advantech´s existerande bibliotek (Användarmoduler) med appar som redan har utvecklats för att förbättra specifik routerfunktionalitet, inklusive industriella protokollomvandlingar och support av IoT-plattformar som MS Azure, Cumulocity, ThingWorx och andra, stöds på routern.
ICR-3200 är lätt att installera med hjälp av WebAccess/DMP som är ett komplett konfigurations- och övervakningsverktyg för massdistribution. Routern stöder också ytterligare övervakning i R-SeeNet.
Levereras med DIN-fäste, ström- och I/O-kabel.

Skriv en recension