Advantech B+B

Advantech ICR-2431

Artikelnummer: ICR-2431
Leveranstid: Levereras inom 24-72h
Industriell mobil router Advantech ICR-2431 är utformad för trådlös kommunikation i mobilnät som använder traditionell teknik. Det primära syftet med den här routern är dess användning i 4G LTE-nätverket (Cat.4). Den maximala nedlänkshastigheten är ca 150 Mbit/s och ... läs mer
Fri frakt
3 379 kr

Industriell mobil router Advantech ICR-2431 är utformad för trådlös kommunikation i mobilnät som använder traditionell teknik. Det primära syftet med den här routern är dess användning i 4G LTE-nätverket (Cat.4). Den maximala nedlänkshastigheten är ca 150 Mbit/s och upp 50 Mbit/s.
Routern är utrustad med två oberoende konfigurerbara Ethernet-portar (LAN eller WAN), 1 × seriell port RS232, 1 × RS485 och med digital I/O-anslutning (1 × DI, 1 × DO).
Routern stöder VPN-tunnlar med olika protokoll för att säkerställa säker kommunikation. Routern tillhandahåller diagnostiska funktioner som automatisk övervakning av de trådlösa och trådbundna anslutningarna, automatisk omstart vid nedkoppling och en hårdvaru watchdog som övervakar routerns status.
Advantech ICR-2431 är baserad på öppen Linux-plattform med stora möjligheter att programmera SW-applikationer i Python, C/C++.
Advantechs befintliga appbibliotek (användarmoduler) omfattar appar som redan utvecklats för att förbättra specifik routerfunktionalitet inklusive industriell protokollkonvertering och stöd för IoT-plattformar som MS Azure, Cumulocity, ThingWorx med mera.
Routern är baserad på Conels beprövade V2i plattform som bygger på tidigare modeller som Conel LR77 m.fl. ICR-2431 har en ARM926EJ-S processor på 600 MHz, 128 MB RAM och 64 MB FLASH-minne. Routern har 12 MB dedikerat SW modules och 2 MB för datalagring.
ICR-2400 är lätt att installera med hjälp av WebAccess/DMP som är ett komplett konfigurations- och övervakningsverktyg för massdistribution. Routern stöder också ytterligare övervakning i R-SeeNet.

Skriv en recension