Advantech B+B

Advantech B+B ICR-3231 IoT 4G LTE Router

Artikelnummer: ICR-3231
Leveranstid: Levereras inom 24-72h
Advantech B+B ICR-3200 IoT 4G LTE-router är det perfekta sättet att ansluta RS-232- och Ethernet- enheter till mobilnätet. En perfekt lösning för industriella M2M- och IoT-applikationer så som betalstationer, automater, digitala skyltar, terminaler tillsammans med mätare, ... läs mer
Fri frakt
7 619 kr

Advantech B+B ICR-3200 IoT 4G LTE-router är det perfekta sättet att ansluta RS-232- och Ethernet- enheter till mobilnätet. En perfekt lösning för industriella M2M- och IoT-applikationer så som betalstationer, automater, digitala skyltar, terminaler tillsammans med mätare, UPS-system, PLC och mycket mer.

Med nedladdningshastigheter på upp till 150 Mbps och 50 Mbps upp ger routern riklig bandbredd för applikationer med hög dataförbrukning som övervakning eller Wi-Fi-hotspots.

Förutom sina två oberoende eller bryggade Ethernet-portar, seriella portar RS232 och RS485 har ICR-3200 inbyggd digital I/O-anslutning, backup realtidsklocka och stöd för sleep mode.

Enheten har två skyddade SIM-kortplatser för redundans mellan olika operatörer och nät.

Advantech B+B ICR-3200 stöder VPN-tunnlar genom flera olika kända protokoll för att garantera en säker kommunikation. Routern har också flera olika diagnostiska funktioner som automatiskt övervakar routerns status och dess anslutningar för att åtgärda eventuella problem.

ICR-3200 placerar intelligens längst ute i nätverket med en kraftfull Cortex A8-processor på 1 GHz, 512 MB RAM och 4 GB EMMC FLASH-minne i pSLC-läge för lång livslängd och kritiska industriella applikationer. 1 GB dedikerat minne ger gott om lagringsutrymme för anpassade skript, program och ett brett utbud av protokoll.

Med öppen Linux-plattform och breda möjligheter att programmera kundens SW-applikationer i Python, C/C ++ eller webbläsarbaserad flödesredigerare för Node-RED erbjuder ICR-3200 en verklig öppen utvecklingsplattform för Industrial IoT-applikationer.

Advantech´s existerande bibliotek (Användarmoduler) med appar som redan har utvecklats för att förbättra specifik routerfunktionalitet, inklusive industriella protokollomvandlingar och support av IoT-plattformar som MS Azure, Cumulocity, ThingWorx och andra, stöds på routern.

ICR-3200 är lätt att installera med hjälp av WebAccess/DMP som är ett komplett konfigurations- och övervakningsverktyg för massdistribution. Routern stöder också ytterligare övervakning i R-SeeNet.

Levereras med DIN-fäste, ström- och I/O-kabel. Finns även som modell med WiFi.

Funktioner

  • För Industriell IoT och konsument-fokuserade höghastighetstillämpningar
  • Drifttemperatur från -40° C till +75° C
  • Ethernet, seriell RS-232, RS485 och I/O för många användningsområden
  • Exceptionellt motståndskraftig trådlös och trådbunden anslutning till internet
  • Förbättrad minne för kundanpassade program och ett brett utbud av protokoll
  • Enkel installation, underhåll och felsökning med fjärrhantering och övervakningsverktyg
  • Laddad med avancerade funktioner för att säkra dina data
  • Robust design i metall med alternativ för DIN- och väggfäste
  • Stöd för IPv6

Produktblad PDF(engelsk)

Konfigurationsmanual PDF(engelsk)

Användarmanual PDF(engelsk)

Läs mer om hur man kan köra flera olika operatörer samtidigt

Skriv en recension