Celerway

Celerway GO dual 4G LTE Cat 12

Artikelnummer: 3YP-CWY-M5.1-E2L2W2B
Leveranstid: Levereras inom 24-72h
Celerway GO är en helt ny serie av batteridrivna 4G routrar. Celerway GO skapades specifikt för ett fall inom vården där man måst ha med sig mobil internet med hög driftsäkerhet, mobilitet, VPN-tunnling, mycket bra prestanda och dessutom managering & övervakning. Men Ce... läs mer
Fri frakt
15 129 kr

Celerway GO är en helt ny serie av batteridrivna 4G routrar.
Celerway GO skapades specifikt för ett fall inom vården där man måst ha med sig mobil internet med hög driftsäkerhet, mobilitet, VPN-tunnling, mycket bra prestanda och dessutom managering & övervakning.
Men Celerway GO-serien är mycket mer än så. Låt inte storleken få dig att tro att det är en enkel pocketrouter. Celerway GO är en mycket kompetent router/brandvägg utvecklad för enterprise-kunders behov.
Denna modell (GO-02) har två LTE CAT 12/13 moduler med 600 Mbit/s downlink och 150 Mbit/s uplink på respektive radiomodul.
Celerways unika funktion är den avancerade lastbalanseringen som kontinuerligt mäter både trafikkvalitet och trafikkapacitet på alla internetförbindelser och 4G modem. Celerway routrar kan kombinera kapacitet från båda 4G modulerna och dessutom fiber/DSL och WIFI-as-WAN och fördela trafiken enligt nuvarande kapacitet och kvalitet.
Inbyggt batteri som ger 7 timmars kontinuerlig drift (eller som inbyggd UPS om den kopplas till AC)
980 MBit/s i lastbalkaseringskapacitet och 180 Mbit/s i VPN prestanda (60 Mbit/s om du kör IPSec) gör den fantastisk som en portabel router i en företagsmiljö där säkerhet, kapacitet och

Skriv en recension