Conel

B+B SmartStart 4G LTE Router HUB

Denna modell är förberedd för managementplattformen SmartWorx HubMed B+B SmartWorx Hub kan du hantera alla dina routrar från en enda plats, var du än är.Läs mer om B+B SmartWorx Hub här.Advantech B+B SmartStart LTE 4G-router med stöd för dubbla SIM-kort är det perfekta... läs mer
Artikelnummer: SL30400110-SWH
Leveranstid: Obekräftat
5 870 kr
Denna modell är förberedd för managementplattformen SmartWorx Hub
Med B+B SmartWorx Hub kan du hantera alla dina routrar från en enda plats, var du än är.
Läs mer om B+B SmartWorx Hub här.

Advantech B+B SmartStart LTE 4G-router med stöd för dubbla SIM-kort är det perfekta sättet att ansluta RS-232 och Ethernet-enheter till ett mobilnät. Industriell M2M och IoT-applikationer så som betalstationer, automater, digitala informationsplattformar, terminaler tillsammans med mätare, UPS-system, PLC och mycket mer.
Med en processorn som är tillräckligt kraftfull för att hantera hela skalan av funktioner med LTE-kommunikation, inklusive videoströmmar. Det interna minnet ger gott om lagringsutrymme för anpassade skript, program och ett brett utbud av protokoll.
Utöver Ethernet och RS-232-port har Smartstart inbyggd digital I/O-anslutning. I allmänhet ger konkurrerande routrar i samma prisklass endast Ethernet eller RS-232. SmartStart erbjuder alla tre.
Advantech B+B SmartStart ger minimal strömförbrukning i kombination med LTE-prestanda och är optimerad för sol- och batteridrivna installationer. ”Low Power”-läget förlänger batteriets livslängd genom att sänka strömförbrukningen till 40 mW och kan aktiveras av timer, låg-spänningsdetektion eller I/O. SmartStart har stöd för IPv6.
##Business 4G##

Skriv ut produktsidan

Skriv en recension