Cradlepoint

Cradlepoint IBR900 LTE Cat6 NetCloud Essential 1Y

Levereras med 1 år NetCloud Essentials (Prime) och support. Cradlepoint COR IBR900 är en robust mobil 4G LTE-plattform utformad för att erbjuda anslutningsmöjligheter till ett brett spektrum av M2M och IoT-applikationer. Plus ett antal extra funktioner för användning i for... läs mer
Artikelnummer: MA1-0900600M-EWA
Leveranstid: Obekräftat
Fri frakt
12 630 kr

Levereras med 1 år NetCloud Essentials (Prime) och support.
Cradlepoint COR IBR900 är en robust mobil 4G LTE-plattform utformad för att erbjuda anslutningsmöjligheter till ett brett spektrum av M2M och IoT-applikationer. Plus ett antal extra funktioner för användning i fordon.
Denna moln-managerade router stöder Cradlepoint NetCloud Engine och Extensibility Platform för att klarar av de flesta kundbehov och applikationer.
Med ett integrerat 4G LTE Advanced CAT6-modem, Gigabit WiFi, Gigabit Ethernet och en quad-core processor, levererar COR IBR900 tillräckligt hög prestanda för de mest krävande M2M och mobila applikationer. Med Cradlepoint Firmware och fjärrmanagering via Enterprise Cloud Manager erbjuder COR IBR900 företagsanpassad nätverksfunktionalitet i en kompakt, robust router.
Med NetCloud Engine skapar COR IBR900 ett säkert moln-nätverk som utnyttjar tekniker som Software-Defined Networking (SDN) och Network Function Virtualization (NFV).
IBR900LP6 har WiFi (till skillnad från systermodellen IBR950LP6) och kan uppgraderas med ytterligare ett modem via en speciell docka. Se tillbehör.
*Cradlepoint NetCloud, Cloud Management, Cloud Networking säljs som separata tjänster.

Skriv en recension