Sierra Wireless

Sierra Wireless AirLink MG90 Dual LTE-A Cat 6 WiFi

Sierra AirLink MG90 är en högpresterande Dual LTE-Advanced fordons multinätverksplattform som är specialbyggd för att tillhandahålla säker, kontinuerlig anslutning för uppdragskritiska applikationer inom allmän säkerhet, transport och fälttjänster. Med utbyggbar mult... läs mer
Artikelnummer: 1102716
Leveranstid: Obekräftat
Fri frakt
32 690 kr

Sierra AirLink MG90 är en högpresterande Dual LTE-Advanced fordons multinätverksplattform som är specialbyggd för att tillhandahålla säker, kontinuerlig anslutning för uppdragskritiska applikationer inom allmän säkerhet, transport och fälttjänster.
Med utbyggbar multi-nätverksanslutning erbjuder MG90 dubbla LTE-Advanced, Dual Concurrent Gigabit Wi-Fi och Ethernet, med tillägg till Land Mobile Radio (LMR) och satellitsystem.
AirLink MG90 erbjuder upp till 600 Mbps nedlänk och 50 Mbps upplänkshastighet över LTE Advanced, dubbel 3x3 MIMO 802.11ac Wi-Fi och 5-portar Gigabit Ethernet. AirLink MG90 kan hantera upp till 128 klienter samtidigt och ansluta flera uppdragskritiska applikationer i och runt fordonet.
AirLink MG90 är konstruerat för strömförsörjning i fordon och kräver ingen extern strömkälla. Den är optimerad för att överleva extrema strömspikar, temperaturer och är tätad för att uppfylla IP64 och överskrider specifikationer för MIL-STD-810G. MG90 är också lämplig för järnvägsapplikationer och är certifierad EN50155.
MG90 erbjuder inbyggt fordonsklart I/O-, Bluetooth- och fordonstelemetri-gränssnitt och möjliggör fjärrövervakning av enheter och kan samla in fordonets OBD-II telemetridata.
Levereras endast med DC-kabel. Antenner och AC-adapter ingår ej.

Skriv en recension